Nokia-Nokia-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Nokia

Välikatu 17
37100 Nokia

Myymälään on esteetön pääsy ja eteen pääsee autolla. Nokian keskustasta löytyy parkkipaikkoja, muistathan parkkikiekon. Myymälässämme silmälääkärin vastaanotto keskiviikkoisin ja perjantaisin. Vastaanotolle tulevan liikuntarajoitteisen asiakkaan pitää pystyä siirtymään tutkimustuoliin.

Aukioloajat
ma–pe
9:00-17:30
la–su
suljettu

Hyvä asiakas, Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta Terveisin, Instrumentarium henkilökunta

Myymälän puhelinnumero
02 0332841

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

nokia@instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös aurinkolasit ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Meillä palvelevat optikot

Meillä vastaanottavat silmälääkärit

Meillä palvelevat myyjät

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen