Munkkivuori-Helsinki-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Munkkivuori

Raumantie 1
00350 Helsinki

Hyvä asiakas,

Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja - ohjeisiin.

Ajantasaista tietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme:

https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta

Terveisin,

Instrumentarium henkilökunta

Myymälämme sijaitsee Munkkivuoren ostoskeskuksessa katutasossa lääkäriasema Pihlajalinna Dextran lähellä. Lääkärin ja optikon tutkimukseen potilaan pitää kyetä siirtymään pyörätuolista tutkimustuoliin omatoimisesti. 

Silmälääkärin vastaanottoaika tulee peruuttaa etukäteen jos asiakas ei pääse paikalle. Ajan voi peruuttaa vielä samana päivänä jos asiakas sairastuu. Silmälääkärin palkkio on noin 160 € - 180 €. Käyttämättä jätetystä ajasta lääkäri veloittaa 60 €.

Pysäköintitilaa löytyy ostoskeskuksen parkkihallissa sekä parkkipaikalla.

Aukioloajat
ma–pe
9:30-18
la
10-14
su
suljettu

Myymälä suljettu pyhäinpäivänä la 6.11. To 11.11. suljemme jo klo 17 inventaarion takia.

Myymälän puhelinnumero
0203 32797

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

helsinki.munkkivuori (at) instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös aurinkolasit ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen