Lapua - Lapua - Myymälät ja optikot - Instrumentarium

Lapua

Kauppakatu 5
62100 Lapua

Myymälä sijaitsee Kauppakadulla samassa rakennuksessa Salen ja Musti&Mirrin kanssa. Parkkipaikkoja on aivan myymälän edessä. Valitettavasti kulku myymäläämme pyörätuolilla ei ole täysin esteetön. Näöntarkastushuoneessa on pystyttävä siirtymään tutkimustuoliin. Myymälässämme ei ole asiakas-WC:tä.

Aukioloajat
ma
9-17
ti
suljettu
ke–pe
9-17
la–su
suljettu

Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta Terveisin, Instrumentarium henkilökunta

Myymälän puhelinnumero
0203 32786

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

lapua (at) instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös aurinkolasit ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri.

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa. Lue lisää

Meillä palvelevat optikot

Meillä vastaanottavat silmälääkärit

Meillä palvelevat myyjät

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen