Kemi - Kemi - Myymälät ja optikot - Instrumentarium

Kemi

Kauppakatu 13
94100 Kemi

Silmänpohjakuvaukset myös ilman ajanvarausta. Myymälämme sijaitsee Kauppakadun ja Keskuspuistokadun risteyksessä. Parkkipaikkamahdollisuus on suoraan oven edessä ja viereisillä kaduilla. Valitettavasti pääsy myymäläämme pyörätuolilla ei ole täysin esteetön, joten otattehan yhteyttä henkilökuntaamme, joka mielellään auttaa sisäänpääsyssä. Näöntarkastustuoliin on kyettävä siirtymään itse tai saattajan avustuksella. Myymälässämme on silmälääkärin vastaanotto viikottain.

Aukioloajat
ma–pe
9-17

Hyvä asiakas, myymälämme on suljettu toistaiseksi 3.4. alkaen. Pahoittelemme tilannetta. Palvelemme sinua verkkokaupassamme ja asiakaspalvelussamme. Lue lisätietoja: www.instru.fi

Myymälän puhelinnumero
0203 32804

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

kemi (at) instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös aurinkolasit ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen