Kauppakeskus Karuselli-Kerava-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Kauppakeskus Karuselli

Kauppakaari 10
04200 Kerava

Myymälä sijaitsee kauppakeskus Karusellissa. Sisäänkäynti suoraan Kauppakaarelta tai kauppakeskuksen sisältä Kauppakaaren sisäänkäynnin luota.

Autolla pääsee tarvittaessa suoraan oven eteen. Pysäköinti kauppakeskuksen pysäköintihallissa kaksi tuntia maksuttomana, jonka jälkeen 1€ / per tunti. Myymälään on esteetön kulku, mutta pyörätuoliasiakkaan on pystyttävä siirtymään itse tai avustajan avulla tutkimustuoliin.

Tervetuloa!

 Huom! Silmälääkärin tutkimus on aina maksullinen ja sen hinta riippuu vastaanottavan lääkärin tekemistä tutkimuksista ja toimenpiteistä alk 180€. Silmälääkärikäynnin yhteydessä veloitettava toimistomaksu on 18 €.

 

Aukioloajat
ma–pe
10-18
la
10-16
su
suljettu

Olemme suljettuina 29.3 ja 1.4.

Myymälän puhelinnumero
0203 32759

Puhelun hinta (pvm/mpm)

Myymälän sähköpostiosoite

kerava@instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös aurinkolasit ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen