Aurinkolasitrendit 2021

Mistä on vuoden 2021 aurinkolasitrendit tehty? Graafisista vahvoista linjoista, läpikuultavuudesta ja vastuullisista materiaaleista. Tänä vuonna tasapainottelu on kaiken lähtökohta, nimittäin nyt saat hyvillä mielin vaihdella elegantin tumman puhuvan ja luonnollisen lämpöä huokuvan tyylin välillä. Vaihtelu on ihanaa, eikö vain?

Luotatko mustaan?

Tummat vahvalinjaiset aurinkolasit ja ikoniset 60-luvun kehykset ovat tänä vuonna trendsetterin luottovalinta! Esimerkiksi nämä mustat Gucci aurinkolasit tuovat ripauksen glamouria jokaiseen asuun. Pue nämä esimerkiksi klassisen trenssin ja murretun vihreän asusteen kanssa – äläkä unohda punaisia huulia!

Asetaattikehykset nousevat jälleen vahvasti esille. Jos kaipaat keveyttä tummaan tyyliin, on Voguen kulmikkaat aurinkolasit sinulle oikea valinta. Jos taas haluat pehmentää tummaa asukokonaisuutta ja saada lämpöä kasvoille, valitse DbyD:n upeat kilpikonnakuosiset aurinkolasit. Nämä ovat ajattomia ja kestäviä valintoja sillä ne näyttävät hyviltä kaikkien asukokonaisuuksien kanssa – vuosia!

Aurinkolasimuoti tummat kehykset 2021

Gucci 2026918 279€, DbyD 2027438 69€

Voivatko tyylikkäät aurinkolasit olla oikeasti näin mukavat?

Kyllä voivat, nimittäin tänä vuonna käyttömukavuus ei ole trendikkyyden tiellä. Kotoilusta ja hygge-kulttuurista inspiroitunut tyylisuuntaus takaa sinulle mukavat ja vastuulliset vaihtoehdot. Tämä näkyy ilahduttavasti aurinkolasitarjonnassa ekologisten kierrätysmateriaalien käytön yleistyessä.

Hygge-kulttuuri aurinkolasimuoti 2021

Michael Kors 2023895 199€, DbyD 2027436 69€.

Ihanan kepeän kevääntuulahduksen saat tyyliisi näillä suloisilla Michael  Korsin kissamaisilla aurinkolaseilla. Läpikuultava roosa kehys on kaunis kuin koru ja tekee lookistasi viimeistellyn. Kun yhdistelet tyyliisi maanläheisiä murrettuja sävyjä, pue nämä Voguen kulmikkaat retrohenkiset aurinkolasit – niillä erotut varmasti. Pellavamekko ja kulmikkaat ruskeat DbyD:n kehykset takaavat taas ajattoman ja laadukkaan tyylin. Kehyksen graafinen muotokieli on upea ja istuu täydelliseksi vastapariksi siron mekon rinnalle.

Mitkä näistä upeista uutuusaurinkolaseista täydentäisivät sinun tyylisi?

Löydät verkkokaupastamme kattavan valikoiman vuoden 2021 trendikkäimpiä aurinkolasiuutuuksia, joista hakea inspiraatiota kevät- ja kesätyyliin. Valikoimastamme löytyy myös ikoniset Ray-Ban-aurinkolasit esimerkiksi Ray-Ban clubmaster sekä Ray-Ban aviator sekä sporttiset Oakley -aurinkolasit.