Kun valitset aurinkolasien kehystä

 

 

 

Mieti aurinkolasikehystä valitessasi millaiseen käyttöön aurinkolasit tulevat. Ota samalla huomioon, kuinka suojaavat aurinkolasit tarvitset, millaiset aurinkolasit sopivat kasvoillesi ja mahdolliset tyylitoiveesi.

Huomioi aurinkolasien käyttötarkoitus

Kerro asiantuntijoillemme, millaisissa tilanteissa käyttäisit aurinkolaseja eniten, tai tarvitsetko ne juuri tiettyä tarvetta varten - esimerkiksi autoiluun tai urheiluun. Valikoimassamme on myös valtavasti erilaisia vaihtoehtoja aurinkolasilinsseihin.

Kiinnitä huomiota aurinkolasien suojaavuuteenKiinnitä huomiota aurinkolasien suojaavuuteen

Kiinnitä huomiota aurinkolasien suojaavuuteen

Riittävän isot ja omille kasvoille sopivat aurinkolasit suojaavat silmiä ja niiden ympäröivää ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä. Huomioi myös se, miten aurinkolasien sangat vaikuttavat sivulle näkemiseesi. Esimerkiksi ajaessa kovin leveät aisat eivät välttämättä ole miellyttävät käyttää.

Valitse kasvojesi muotoon sopivat kehykset

Kehysten istuvuus on erittäin tärkeää. Kehysten pitää tuntua miellyttäviltä. Hyvät aurinkolasit löytyvät aina sovittamalla. Koulutetut kehysasiantuntijamme myymälässä osaavat valita sinulle sopivat vaihtoehdot. He tarkistavat aina, että aurinkolasit istuvat kasvoillasi ja tarvittaessa säätävät ne sopiviksi.  Sankojen oikea säätö ja taivutus varmistavat, etteivät aurinkolasit esimerkiksi valu nenälläsi tai purista korvan takaa. Aurinkolaseja ei kannata ostaa suoraan hyllystä ja sovittamatta. Kehyksiä kannattaa aina sovittaa joko myymälässä tai virtuaalisesti verkkokaupassamme. Parhaimmillaan aurinkolasisi näyttävät hyviltä ja ovat osa persoonallisuuttasi.

Valitse kasvojesi muotoon sopivat kehyksetValitse kasvojesi muotoon sopivat kehykset
Pidä huolta aurinkolaseistasiPidä huolta aurinkolaseistasi

Pidä huolta aurinkolaseistasi

Sankoja kannattaa käydä huollattamassa säännöllisesti. Sankojen ruuvit voivat löystyä ajan myötä käytössä. Kiristys takaa sen, että linssit pysyvät napakasti kiinni kehyksissä ja aurinkolasit istuvat kasvoillasi. Huollamme meiltä ostetut aurinkolasisi maksutta. Maksuttomaan huoltoon kuuluu ruuvien kiristys ja sankojen taivutus. Haluatko tietää lisää vinkkejä siitä, miten pidät aurinkolasisi kunnossa?

Aiheeseen liittyy

Näkö kuntoon

Näin valitset sopivat aurinkolasit

Jotta aurinkolasit eivät jää yhden kesän ihmeeksi, kannattaa niiden valinnassa ottaa huomioon ulkonäön lisäksi monta muuta käyttöön liittyvää tekijää.

Trendwalk

Pidä aurinkolasit kunnossa – 5 tärkeintä vinkkiä

Silmälasit ja aurinkolasit ovat kasvojesi kruunu. Pidä laseista huolta, jotta ne säilyttävät ansaitsemaansa loiston.

Suosittelemme

Aurinkolasilinssit käyttötarpeen mukaanAurinkolasilinssit käyttötarpeen mukaan
Aurinkolasilinssit käyttötarpeen mukaan

Käyttötarpeesta riippuen korostuu tarve linssien erityisominaisuuksille: autoiluun vaaditaan laadukas linssi ja urheiluun taas soveltuvat huurtumattomat tai iskunkestävät linssit. Liikenteessä miellyttävimmät ovat polarisoivat linssit.

Osta aurinkolasit netistä!Osta aurinkolasit netistä!
Osta aurinkolasit netistä!

Haluatko hankkia merkkiaurinkolasit helposti? Nyt voit tilata verkkokaupastamme uudet laadukkaat aurinkolasit ilman vahvuuksia. Katso klassinen, trendikäs ja sporttinen valikoima ja lue lisää.

Vauvoille ja lapsilleVauvoille ja lapsille
Vauvoille ja lapsille

Lasten ja teini-ikäisten pupillit ovat suuremmat ja mykiöt kirkkaammat kuin aikuisella, joten ne läpäisevät UV-säteilyä enemmän kuin aikuisten silmät. Suojaa siis lapsesi silmät häikäisyltä aurinkolaseilla mahdollisimman varhain, jo vauvaikäisenä.

Trendit 2021Trendit 2021
Aurinkolasitrendit 2023

Laadukkaat aurinkolasit pitävät huolta silmistäsi. Uudista aurinkolasityylisi Instrun upeilla uusilla kehysmalleilla! Mikä uutuuksista sopii juuri sinun tyyliisi?

Varaa aika

Voit tehdä varauksen myös soittamalla

09 4241 7000

ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu