Aurinkolasitrendit 2023

Mistä on vuoden 2023 trendikkäimmät aurinkolasit tehty? Tänä vuonna laseissa yhdistellään leikittelevästi erilaisia värejä, menneiden vuosikymmenten muotoja sekä tarkoin valittuja materiaaleja. Kehysmalleissa oma persoonallinen tyyli saa nyt näkyä. Tässä artikkelissa esittelemme kauden kolme halutuinta tyyliä – heittäydy uusien trendien maailmaan, inspiroidu ja valitse suosikkisi. 

Kuvassa: Versace (tulossa), Versace (tulossa) 

Yhdistelmä glamouria ja tyylikkyyttä

Tämä aurinkolasitrendi tuo tyylikkään 70-luvun glamourin tähän päivään. 

Rohkeissa ja sensuelleissa malleissa korostuvat tummat sävyt, vahvat kehykset ja kultaiset yksityiskohdat. Aurinkolasit ovat kuin luotu itsevarmoille naisille ja miehille, jotka haluavat lisätä tyyliinsä silauksen asennetta. 

Tästä tyylisuunnasta löytyy paljon erimuotoisia kehysmalleja, joten tästä tyylistä on helppo löytää jokaisen kasvonpiirteisiin sopivat lasit. Kulmikkaille kasvoille sopivat esimerkiksi isot, pyöristetyt mallit. Pyöreälle kasvotyypille istuvat puolestaan lähes kaikki kehysmallit kissamaisen kulmikkaista kehyksistä ovaalimman muotoisiin kehyksiin. Oli valintasi mikä tahansa, tämän tyylin aurinkolaseissa tunnet olosi aina upeaksi ja itsevarmaksi.

Aina tyylikäät Versace-aurinkolasit 

Nämä muodikkaat aurinkolasit sopivat täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan ja tuovat asukokonaisuuteesi eleganttia särmikkyyttä. Glamouristisesta tyylistään tunnetun Versacen aurinkolasit ovat kuin suoraan muotiviikkojen runwaylta. Puhutteleva ja rohkea muotokieli yhdistettynä koristeellisiin kultaisiin yksityiskohtiin luovat täydellisen tyylikkään kokonaisuuden. Nämä lasit koristavat myös useiden kuuluisuuksien kasvoja.

Jos kaipaat särmikkyyttä ja eleganssia tyyliisi, katso nämä: 

Kuvassa: Ray-Ban®, Vogue 

Romanttinen tuulahdus Etelä-Ranskaa

Tuulahdus ranskalaista aperitiivihetkeä – tämä tyyli on saanut inspiraationsa Etelä-Ranskan kiireettömästä tunnelmasta ja itsensä hemmottelusta. 

Aurinkolasimalleissa korostuvat pyöreät linjat, leikkisä muotoilu ja rento romanttisuus. Liukuvärjätyissä linsseissä ja läpikuultavissa kehyksissä toistuu hempeän punertava ja puuterinen värimaailma, joka luo kasvoille ihanan hehkun. Tämä trendi on täydellinen valinta elämästä nautiskelevalle romantikolle – aurinkolasityyli yhdistettynä rentoon ja pastellinsävyiseen asuun luo kevään ja kesän ihastuttavimman lookin. 

Klassiset Vogue-aurinkolasit

Tähän aurinkolasitrendiin sopivat esimerkiksi Voguen ihastuttavan pinkit aurinkolasit, joissa läpikuultavaan kehykseen yhdistyy korumaisen kauniisti sirot metallisangat. Vuonna 2023 tuleekin kuluneeksi 50-vuotta siitä, kun Vogue lanseerasi ensimmäisen silmä-ja aurinkolasimallistonsa. Vogue silmälasimuodin brändikasvoina on vuosien saatossa nähty ikonisimpia muotivaikuttajia kuten Gisele Bündchen, Kate Moss, Gigi Hadid ja uusimpana Hailey Bieber. 

Aina trendikkäät Ray-Ban-aurinkolasit

Ray-Ban:in ikonisen pyöreä, kultainen kehys yhdistettynä vaaleanpunaiseen peilipintaiseen linssiin on sekoitus uutta ja vanhaa. Katselet maailmaa kirjaimellisesti vaaleanpunaisten linssien läpi. Pysähdy hetkeksi – maiseman sävyt ovat näiden lasien takaa i-ha-nat! Laajasta Ray-Ban mallistostamme löytyy malleja sekä trendien edelläkävijöille että klassikoiden ystäville. Tämä maailman tunnetuin aurinkolasimerkki on aina varma valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Jos kaipaat rennon romanttista tuulahdusta tyyliisi, katso nämä: 

Kuvassa: Prada, Oakley (tulossa)

Retro katutyyli modernilla twistillä

Jos rakastat värejä ja haluat todella erottua, tämä aurinkolasityyli on kuin luotu sinulle. 

Tässä trendissä retro, sporttinen katutyyli ja digitaalinen virtuaalimaailma kohtaavat mielenkiintoisella tavalla. Vahvoissa aurinkolasimalleissa korostuvat retro muotokieli sekä leveät aisamallit.

Suuret ja massiiviset muodot tuovat laseihin näyttävyyttä ja suojaavat herkkää silmänympärysaluetta haitalliselta UV-säteilyltä. Istuvan muotoilun ansiosta aurinkolasit myös tuntuvat miellyttäviltä kasvoilla. Modernia twistiä laseihin tuovat sävytetyt ja läpikuultavat kehykset sekä nykyteknologialla valmistetut linssit. 

Pilottihenkiset Prada-aurinkolasit

Luo arkilookistasi persoonallisempi sporttisella ja katseita kääntävällä retrotwistillä. Esimerkiksi nämä upeat Pradan asetaattiaurinkolasit jäljittelevät retroa pilottisiluettia Pradalle ominaiseen geometriseen tyyliin nojaten. Oikea fashionista kunnioittaa tällä kaudella siis menneiden vuosikymmenten muotokieltä ja yhdistelee sitä rohkeasti tähän aikaan.  

Oakley-aurinkolasit - taattua toiminnallista laatua 

Oakleyn aurinkolaseissa virtaviivainen ja futuristinen tyyli kulminoituu näyttävän koon ja uuden teknologian linssien yhdistelmään. Linssien Prizm ™ objektiivit ovat suunniteltu parantamaan värejä, kontrastia sekä yksityiskohtia. Kun vaadit aurinkolaseilta sekä näyttävyyttä, että toiminnallista huippua – nämä ovat valintasi. 

Jos kaipaat retroa twistiä tyyliisi, katso nämä: 

Tervetuloa löytämään unelmiesi aurinkolasit 

Tule inspiroitumaan tämän vuoden aurinkolasimuodista ja tutustumaan laajaan valikoimaamme Instrumentariumin myymälöissä tai tilaa aurinkolasit verkkokaupastamme. Kaikissa aurinkolaseissamme on 100 % UV-suoja. Me Instrumentariumilla autamme löytämään juuri sinulle sopivat, laadukkaat, unelmiesi aurinkolasit – tervetuloa kokeilemaan.