Naisten aurinkolasit

Naisten aurinkolasivalikoima on nyt runsaimmillaan. Aurinkolaseissa elävät pilotti- ja peililinssit uutta nousukauttaan, tällä kertaa myös hentoihin ja pyöreisiin kehyksiin yhdistettyinä. Eikä tänäkään keväänä voi mennä vikaan valitsemalla Ray-Ban aurinkolasit, vaikka klassiset Wayfarerit uusilla muodikkailla peililinsseillä. Valikoimassa on paljon myös naisellisia vaihtoehtoja, jotka ovat saatavilla omilla voimakkuuksilla.

Sivu 1/3

5 tärkeintä faktaa aurinkolaseista #someoptikko #instrumentariumInstrumentarium avasi uuden palvelukanavan, jossa asiantuntijat vastaavat näkemiseen liittyviin kysymyksiin videoilla ja Facebook-klinikalla. Someoptikoille voi esittää mitä vain näkemiseen liittyviä kysymyksiä julkisesti Facebook-seinällä tai vaikka yksityisviesteinä.


Instrumentariumissa panostamme erityisesti laatuun ja valikoimaan. Kaikki aurinkolasimme suojaavat silmäsi paitsi häikäisyltä, myös haitalliselta UV-säteilyltä. Meiltä saat lasit myös voimakkuuksilla. Aurinkolasivalikoimassamme on huippumerkkejä laidasta laitaan: Carrera, Gucci, Guess, Julbo, Michael Kors, Polaroid, Ray-Ban ja monia muita. Aurinkolasivalikoimat saattavat vaihdella liikekohtaisesti. Katso lähin myymäläsi.