Aurinkolasilinssien hinnasto

Aurinkolasi­linssitOhennusKova pinnoiteHeijasta­matonLikaa hylkiväPolari­soivaYksiteho linssipariMoniteho linssipari
Peililinssit 1x ohennus Tähti Tähti     192 € 240 € 240 € 300 €
Erinomaiset polarisoivat 1x ohennus Tähti Tähti Tähti Tähti 192 € 240 € 240 € 300 €
Hyvät polarisoivat Ei ole Tähti Tähti   Tähti 180 € 225 € 228 € 285 €
Erinomaiset 2x ohennus Tähti Tähti Tähti   160 € 200 € 208 € 260 €
Hyvät 1x ohennus Tähti Tähti     108 € 135 € 160 € 200 €
Vakio + Ei ole Tähti Tähti     72 €  90 € 120 €  150 €
Vakio Ei ole Tähti       54 €  67,5 € 112 €  140 €
Perus Ei ole         36 €  45 € 88 € 110 €

KAIKKI AURINKOLASIT -20 % VAHVUUKSILLA TAI ILMAN

Tarjous koskee kaikkia aurinkolaseja vahvuuksilla tai ilman. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 23.6.2019 asti.

Aurinkolasit peruslinsseillä
suojaavat silmiä näkyvältä valolta

Perusaurinkolasiväri valikoimaamme kuuluvat harmaa, vihertävä ja ruskea linssi. Lisäksi saatavilla on myös muita vaihtoehtoja, joita myymälähenkilökuntamme esittelee mielellään. Harmaa, vihertävä tai ruskea vakiolinssi sopii vaihteleviin olosuhteisiin ja on suositelluin väri yleisaurinkolaseissa. Värit suodattavat näkyvää valoa tasaisesti säilyttäen maiseman luonnollisen värisenä.

Erityissuodattavat linssivärit ovat usein keltaisen, keltaruskean tai punaruskean sävyisiä. Nämä parantavat kontrastia ja tuovat näkemiseen tarkkuutta, joten ne sopivat vaativiin olosuhteisiin.

Peilipinnoite

Trendikäs peilipinnoite suojaa tehokkaasti häikäisyltä. Linssi sisältää kovan pinnoiteen.

Kovapinnoite

Kovapinnoite ehkäisee naarmuja ja pidentää käyttöikää.

Heijastuksenestopinnoite

Heijastuksenestopinnoitteella saadaan estettyä sivuilta tai takaa tulevat hajasäteilyt. Se vähentää silmien rasitusta ja lisää mukavuutta ja tarkkuutta näkemiseen.

Ohennettu linssi

Ohennetut linssit ovat kevyemmät ja kauniimmat. Linssit ovat jopa 30-40 % ohuemmat ja kevyemmät, joten ne ovat miellyttävät käyttää ja näyttävät kauniimmilta.

Polarisoivat linssit

Polarisoivat linssit suojaavat silmiä näkyvältä valolta ja lisäävät turvallisuutta poistamalla vaarallisen sokaisevia heijastuksia. Ne vähentävät hajaheijastavaa valoa esim. tien pinnalta. Linsseillä saavutetaan terävämpi näkeminen, jolloin ympäristön eri yksityiskohdat erottuvat erinomaisesti. Värit näkyvät luonnollisemmin ja kirkkaammin.

Polarisoituja linssejä suositellaan erityisesti vesillä liikkujille sekä autoilijoille, sillä ne poistavat vaarallisen sokaisevia heijastumia mm. tiestä ja veden pinnalta. Polarisoituja linssejä käyttävät myös kalastajat, sillä niiden avulla myös veden alle näkeminen on helpompaa.

Linssien tummuus

Valonmäärä, jonka aurinkolasit estävät tai läpäisevät ilmaistaan tummuusprosentteina. Hangilla, vesillä ja vuoristossa liikuttaessa tarvitaan n. 70 %:n tummennusta, muualle riittää 40–50 %:n tummuusaste. Hyvä aurinkolasilinssi on optisesti virheetön, värejä vääristämätön ja, ennen kaikkea, estää tehokkaasti UV-säteitä ja häikäisyä. Kun linssien tummuusaste on 15–20 %:n luokkaa, puhutaan sävytetyistä linsseistä.

Tummuvat linssit

Tummuvat linssit ovat erinomainen valinta haluttaessa toimiva yleisratkaisu niin auringonpaisteeseen kuin sisätiloihin. Linssit mukautuvat nopeasti asteittain luonnonvalossa, suojaten silmiä häikäisyltä. Linssien fototrooppinen erikoiskäsittely soveltuu erinomaisesti vaihtuviin valaistusolosuhteisiin ja suojaa silmiä tehokkaasti UV-säteilyn haitoilta.

 

Katso aurinkolasit vahvuuksilla

 

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.