Aurinkolasi-
linsseillä näyttävyyttä ja suojaa

Aurinkolasilinssien hinnasto

AurinkolasilinssitOhennusKovapinnoiteHeijastamatonLikaa hylkiväPolarisoivaYksiteholinssipariMoniteholinssipari
Peililinssit 1x ohennus Tähti Tähti     165€ 220 210€ 280
Erinomaiset polarisoivat 1x ohennus Tähti Tähti Tähti Tähti 165€ 220 210€ 280
Hyvät polarisoivat Ei ole Tähti Tähti   Tähti 150€ 200 195€ 260
Polarisoivat Ei ole Tähti     Tähti 120€ 160 165€ 220
Erinomaiset 2x ohennus Tähti Tähti Tähti   135€ 180 180€ 240
Hyvät 1x ohennus Tähti Tähti     90€ 120 135€ 180
Vakio + Ei ole Tähti Tähti     60€ 80 105€ 140
Vakio Ei ole Tähti       45€ 60 90€ 120
Perus Ei ole         30€ 40 75€ 100

 

Linssihinnat lisätään aurinkolasikehyksen hinnan päälle.

Kaikki aurinkolasilinssit -25 %. Aurinkolasilinssien tarjoushinnoitteluun voi yhdistää kehystarjoukseen, mutta ei muihin tarjouksiin eikä paketti- (Oakley, Uvex Sports & Serengeti) tai sopimushintoihin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 3.9. asti.

Aurinkolasit peruslinsseillä
suojaavat silmiä näkyvältä valolta

 

Perusaurinkolasiväri valikoimaamme kuuluvat harmaa, vihertävä ja ruskea linssi. Lisäksi saatavilla on myös muita vaihtoehtoja, joita myymälähenkilökuntamme esittelee mielellään. Harmaa, vihertävä tai ruskea vakiolinssi sopii vaihteleviin olosuhteisiin ja on suositelluin väri yleisaurinkolaseissa. Värit suodattavat näkyvää valoa tasaisesti säilyttäen maiseman luonnollisen värisenä.

 

Erityissuodattavat linssivärit ovat usein keltaisen, keltaruskean tai punaruskean sävyisiä. Nämä parantavat kontrastia ja tuovat näkemiseen tarkkuutta, joten ne sopivat vaativiin olosuhteisiin.

 

UUTTA: Peilipinnoite

Trendikäs peilipinnoite suojaa tehokkaasti häikäisyltä. Linssi sisältää kovan pinnoiteen.

 

Kovapinnoite

Kovapinnoite ehkäisee naarmuja ja pidentää käyttöikää.

 

Heijastuksenestopinnoite

Heijastuksenestopinnoitteella saadaan estettyä sivuilta tai takaa tulevat hajasäteilyt. Se vähentää silmien rasitusta ja lisää mukavuutta ja tarkkuutta näkemiseen.

 

Ohennettu linssi

Ohennetut linssit ovat kevyemmät ja kauniimmat. Linssit ovat jopa 30-40 % ohuemmat ja kevyemmät, joten ne ovat miellyttävät käyttää ja näyttävät kauniimmilta.

 

Polarisoivat linssit

Polarisoivat linssit suojaavat silmiä näkyvältä valolta ja lisäävät turvallisuutta poistamalla vaarallisen sokaisevia heijastuksia. Ne vähentävät hajaheijastavaa valoa esim. tien pinnalta. Linsseillä saavutetaan terävämpi näkeminen, jolloin ympäristön eri yksityiskohdat erottuvat erinomaisesti. Värit näkyvät luonnollisemmin ja kirkkaammin.

Polarisoituja linssejä suositellaan erityisesti vesillä liikkujille sekä autoilijoille, sillä ne poistavat vaarallisen sokaisevia heijastumia mm. tiestä ja veden pinnalta. Polarisoituja linssejä käyttävät myös kalastajat, sillä niiden avulla myös veden alle näkeminen on helpompaa.

 

Linssien tummuus

Valonmäärä, jonka aurinkolasit estävät tai läpäisevät ilmaistaan tummuusprosentteina. Hangilla, vesillä ja vuoristossa liikuttaessa tarvitaan n. 70 %:n tummennusta, muualle riittää 40–50 %:n tummuusaste. Hyvä aurinkolasilinssi on optisesti virheetön, värejä vääristämätön ja, ennen kaikkea, estää tehokkaasti UV-säteitä ja häikäisyä. Kun linssien tummuusaste on 15–20 %:n luokkaa, puhutaan sävytetyistä linsseistä.

 

Tummuvat linssit

Tummuvat linssit ovat erinomainen valinta haluttaessa toimiva yleisratkaisu niin auringonpaisteeseen kuin sisätiloihin. Linssit mukautuvat nopeasti asteittain luonnonvalossa, suojaten silmiä häikäisyltä. Linssien fototrooppinen erikoiskäsittely soveltuu erinomaisesti vaihtuviin valaistusolosuhteisiin ja suojaa silmiä tehokkaasti UV-säteilyn haitoilta.

 

Katso aurinkolasit vahvuuksilla