LÄHILASIT
INSTRUMENTARIUMISTA LÖYDÄT SOPIVAT LINSSIT KAIKKIIN NÄKEMISEN TARPEISIIN

Linssejä löytyy monia erilaisia ja moniin eri käyttötarkoituksiin. Monipuoliset lähilasit auttavat toimimaan tehokkaasti ja tekevät näkemisestä miellyttävämpää.

YKSITEHOTMONITEHOTLÄHILASITKAKSITEHOT

MONIPUOLISET LÄHILASIT

Jos teet tarkkaa lähityötä tai luet paljon, suosittelemme käyttöösi lisäksi myös lähilaseja tai erityisesti lähityöskentelyyn tarkoitettuja monipuolisia lähilaseja.

Monipuoliset lähilasit on tarkoitettu helpottamaan lähityöskentelyä niin lähi- kuin välialueillekin. Näiden linssien avulla on mahdollista maksimoida näköalueiden laajuus juuri sinun tarpeidesi mukaan. Useimmiten aikuisnäköinen lasien käyttäjä hyötyy monipuolisista lähilaseista yleislasien rinnalla, sillä niiden avulla työergonomia saadaan rakennettua oikeaoppiseksi ja työskentelyn tehokkuus ja mielekkyys paranevat.

Monipuoliset lähilasit edullisesti

VAKIO

Nyt 190 € / pari sisältäen vakiotason heijastuksenesto- ja kovapinnoitteen.

Monipuoliset lähilasit edullisesti

HYVÄ

Nyt 290 € / pari sisältäen

Monipuoliset lähilasit edullisesti

ERINOMAINEN

Nyt 390 € / pari sisältäen

  • Ohennus tarpeesi mukaan: 1x tai 2x ohennettu
  • Räätälöitävissä tarpeen mukaan
  • 2 x kestävämpi vettä ja likaa hylkivä pinnoite
  • Mahdollisuus Blue Blocker -pinnoitteeseen (+40 €)

 

Mikäli asiakas haluaa uudet linssit omiin jo käytössä olleisiin kehyksiin, peritään lisäksi hiontamaksu 100 €. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin. Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin.

Tule juttelemaan linssivaihtoehdoista lähimpään myymäläämme.

 

Tiesithän, että työnantajasi kautta sinulla on mahdollista saada esim. näyttöpäätetyöskentelyyn juuri siihen suunnitellut silmälasit? Varmista onko sinun yritykselläsi jo sopimus Instrumentariumin yritysmyynnin kanssa erityistyölasien osalta.

 

MITEN LÄHILASIT EROAVAT YKSI-/MONITEHOISTA?

Yksiteholaseilla näkee erittäin hyvin ja laajasti koko linssin alueelta, mutta linssin voimakkuus rajoittaa linssin toimivuuden ikänäköisellä käyttäjällä tietylle etäisyydelle. Esimerkkinä voi ajatella tilannetta jossa lukulaseilla kyllä näkee hyvin n. 40 cm päässä olevat paperit, mutta vajaan metrin päässä oleva näyttö ei olekaan enää tarkka vaan vaatii kurottautumista lähemmäs ja näin ollen ergonomia ei toteudu työskennellessä.

Samoin jos pääosa työpäivästä kuluu näyttöpäätteen ääressä, ei monitehon välialueen laajuus tarjoa samanlaista mielekkyyttä työskentelyyn kuin erillinen monipuolinen lähilasi, vaikkakin monitehosta löytyy voimakkuus jolla ruudun näkee tarkasti.

JUURI SINUN TARPEESI MUKAAN

Monipuolisilla lähilaseilla voidaan räätälöidä näköalueet juuri sinun työpisteesi ja työtarpeidesi mukaisesti. Instrumentariumin valikoimasta löytyy laajennettuja lukulaseja, erilaisia näyttöpäätelinssejä sekä toimistomonitehoja. Eri vaihtoehtojen avulla ammattitaitoinen optikko pystyy määrittelemään sinulle linssit joilla pystyt suoriutumaan työtehtävistäsi mahdollisimman mukavasti.

Monipuoliset lähilasit ovat erinomainen vaihtoehto myös kotona erilaisten digilaitteiden, kuten tabletin tai kannettavan tietokoneen käyttämiseen. Blue Blocker - pinnoite on erittäin suosittu ja hyvä lisä monipuolisiin lähilaseihin.

Varaa aika näöntarkastukseen

Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

 

Oikeiden linssien valinnassa sinua palvelee yli 200 asiantuntevaa optikkoa ja jokaisessa myymälässämme on myös silmälääkärin vastaanotto. Autamme mielellämme kaikissa näkemisen ratkaisuissa.

Katso usein kysytyt kysymyksen linsseistä tai tule juttelemaan myymälään.

 

 

 

Tilaa Instrumentariumin uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduistamme