Verkkokaupastamme on nyt saatavilla myös silmälaseja

3.6.2020

Hyvä asiakkaamme,

Iloksemme voimme kertoa, että olemme avanneet Suomen suurista optisen alan ketjuista ensimmäisenä silmälasien verkkokaupan. Tavoitteenamme on olla aidosti monikanavainen näönhuollon palveluiden tarjoaja. Myymäläverkostomme, uudistettu verkkokauppamme, äskettäin avaamamme puhelintilauspalvelu sekä muut palvelukanavamme ovat kaikki tärkeä osa tätä. Haluamme, että voit asioida kanssamme juuri sinulle sopivimmalla tavalla.  

Silmälasien verkkokaupastamme on mahdollista tilata aluksi ainoastaan yksitehosilmälaseja, ja ostoa varten tarvitset silmälasimääräyksen. Verkkokaupassamme on tarjolla suuri osa Instrumentarium-ketjun normaalista silmälasivalikoimasta. Silmälasien lisäksi verkkokaupastamme on mahdollista tilata aurinkolaseja ilman vahvuuksia sekä piilolinssejä ja oheistuotteita.

Meille on tärkeää kuulla palautteesi uudistetusta verkkokaupastamme. Voit jättää viestisi meille esimerkiksi palautelomakkeellamme. Tavoitat meidät lisäksi asiakaspalvelustamme osoitteesta asiakaspalvelu@instru.fi ja chat-palvelustamme.

Edit 4.6.: Pilottiryhmähaku on nyt päättynyt! Olemme myös avanneet haun verkkokaupan pilottiryhmään, jossa voit saada yksitehosilmälasit vain toimituskulujen hinnalla (4,90 €). Pilottiryhmään hakemisen edellytykset ja hakulomake löytyvät täältä: https://www.instru.fi/silmalasikaupan-pilotti.

Hiomme tulevien viikkojen aikana verkkokaupan ostokokemusta saamamme palautteen perusteella. Verkkokaupan kehittäminen jatkuu myös tästä eteenpäin.

Tervetuloa asioimaan kanssamme – valitsemassasi kanavassa!