Löydä oma Ray-Ban® -suosikkisi – muotivaikuttajat kertovat vinkit aurinkolasien hankintaan

Ray-Ban® tunnetaan ikonisista kehysmalleistaan – Clubmaster™, Aviator™ ja Wayfarer™ esimerkiksi ovat muodostuneet merkin klassikoiksi. Nyt nuo klassikkolasit voi kustomoida Instrussa oman tyylin mukaisiksi aurinkolaseiksi vahvuuksilla. Aurinkolasien linsseihin voi valita sävy-, liukuväri- tai peilipinnan oman mieltymyksen mukaan. Miten kehysmalli, väri ja linssit kannattaa valita? Tyylimuusat Janita Autio, Sofia Ruutu ja Iina Moukola paljastavat omat lasivalintansa.

sofia

Muotivaikuttaja Sofia Ruutu: oma lasidesign korostaa parhaita puolia

”Valitsin ruskeat kehykset kultaisilla metalliosilla, sillä yhdistelmä on kauniin pehmeä. Musta ja hopea antaisi selkeästi kovemman vaikutelman. Päädyin tähän klassiseen, mutta trendikkääseen kaksoissiltamalliin, sillä se on tosi kevyt ja siro. Nämä Ray-Banit sopivat kaikkiin asuihin olematta tylsät.

Tykkään yhdistää hiukan raskaammat lasit talvivaatteisiin, ja kevyemmät kevään sekä kesän asuihin. Nämä ovat ilmavat, ja sopivat ihanasti kevätlookeihin. Ennakoin valinnassa myös jo tulevan kesän lomamatkoja. Kun aurinkolaseissa on vahvuudet, voin huoletta olla ilman piilolinssejä aurinkolomalla! Valitsemillani linsseillä näkee puhelimen näytön myös auringossa, mikä on tosi iso plussa!

Aurinkolasityylini on selkeästi leikkisämpi kuin silmälasityylini. Aurinkolasit ovat lempiasusteeni kesäisin ja merkityksellinen kesätyylilleni. Lasien pitää tuntua mukavilta kasvoillani. Suosin lähes aina kevyitä laseja ja tykkään klassisista malleista, jotka korostavat kasvojeni hyviä puolia."

iina

Vaikuttaja Iina Moukola: kustomointi antaa rohkeutta!

"Olen jumittanut pitkään pilottimallisissa laseissa, joten halusin vaihtelua. Tämä Ray-Banin kulmikas lasimalli kiinnosti, mutta halusin siitä naisellisemman version. Niinpä valitsin kullanväriset kehykset ja peililinsseihin liukuvärin, joissa hallitseva sävy on pinkki.

Arastelin ensin värillisiä linssejä, mutta nehän ovat juuri minun juttuni! Katselen maailmaa vähän ”vaaleanpunaisten linssien läpi”. Nyt minulla on lasit päiviin, joina tahdon olla supernaisellinen, mutta en kuitenkaan liian hillitty. Nämä tuovat väriä esimerkiksi mustaan asukokonaisuuteen.

Sovittelin kustomointivaiheessa todella monet lasit läpi ja opin paljon omista mieltymyksistäni. Ihastuin juuri tuplasiltaan, vaikka alkuun se ei miellyttänyt yhtään. Aurinkolaseissa ei pitäisi joutua tekemään kompromisseja – siksi on kiva, että omat lasit voi rakentaa alusta asti."

janita

Kuva: Iina Pitkälä

Valokuvaaja Janita Autio: tyylikäs väriyhdistelmä, jota ei löydy muualta

”Innostuin kovasti omantyylisten lasien suunnittelusta. Vaaleanpunainen ja kupari on todella kiva, tyylikäs väriyhdistelmä. Olin pitkään etsinyt vaaleanpunaisia Ray-Baneja – ja nyt sain suunnitella ne itse! Rakastan värejä pukeutumisessa, ja vaaleanpunainen on lempivärini. Nämä kullanväriset Round metal -kehykset ovat kiva lisä paljettiasuihini ja sopivat täydellisesti myös kuparinväriseen biker-takkiini.

Sain sellaiset lasit, joista olen unelmoinut. Kustomointi mahdollistaa persoonallisten yhdistelmien tekemisen ja suosittelenkin kokeilemaan vähän värikkäämpiä ja rohkeampia yhdistelmiä kuin tavallisesti. Perusaurinkolasimalleja aina löytyy, mutta tämä on loistava mahdollisuus täysin omannäköisiin laseihin."

Löydä oma suosikkisi Ray-Banin laajasta aurinkolasimallistostamme – tervetuloa sovittamaan, kehysasiantuntijamme auttavat niiden oikeiden löytämisessä!