Merkkisilmälasit - talven uutuudet! 

Instrumentariumissa on nyt paljon uutuuskehyksiä huippubrändeiltä ja uusia merkkejäkin on lisätty jo ennestään laajaan silmälasivalikoimaan. Selaa verkkokaupassa uutuuskehyksiä ja osta silmälasit verkosta, tai tule myymälään tutustumaan uutuuksiin. 

Tory Burch

Tory Burch on amerikkalainen vuonna 2004 perustettu nykyaikainen muotibrändi, joka on tunnettu sporttisen boheemista tyylistä. Brändin tunnusmerkkejä ovat brändin T-logo, klassiset leikkaukset ja leikkisät väriyhdistelmät. Mallistot yhdistelevät inspiraatiota matkailusta ja eri kulttuureista. Maailmanlaajuisesti Tory Burchilla on yli 250 omaa jälleenmyyntipistettä. 

Tory Burch silmälasimallistossa toistuu brändin keskeiset elementit ja laadukkaat kehykset on kuin tehty suomalaisille kasvoille! Instrumentarium lanseerasi Tory Burch upean kehysmalliston ensimmäisenä Suomessa kaikissa myymälöissään marraskuussa 2022 ja aurinkolasimallisto saapuu myymälöihin alkuvuodesta 2023.

Coach

Vuonna 1941 perustettu Coach on tullut tunnetuksi erityisesti käsilaukuista ja asusteista. Myöhemmin mallisto on laajentunut kattamaan myös jalkineet ja vaatemalliston. Brändin kotipaikka on New York ja sillä on vahva ja monipuolinen amerikkalainen perintö.

Coach kehyksistä ja aurinkolaseista löytyy sekä raikkaita että klassisia värejä ja rentoja muotoja. Kehysmallisto löytyy Instrumentarium myymälöissä ensimmäisenä Suomessa ja  aurinkolasitkin saapuvat myymälöihin alkuvuonna 2023.

Dolce&Gabbana

Ikoninen italialainen luksusbrändi perustettiin vuonna 1985 Italian Luganossa. Brändin nimi juontaa juurensa perustajiensa Domenico Dolce ja Stefano Gabbana nimistä.

Brändin alkuperäinen inspiraation lähde ovat vahvat, itsevarmat ja tyylikkäät sisilialaiset naiset. Myös monet ikoniset tähdet, kuten Sophia Loren ja Madonna, ovat toimineet brändin muusina.

Dolce&Gabbanan tunnusmerkkejä ovat muun muassa eläinprintit, Kukkakuosit ja ylelliset yksityiskohdat. Dolce&Gabbanan kehysmallisto löytyy nyt isommista Instrumentarium-myymälöistä.

Prada Linea Rossa

Instrumentariumin miesten kehysmallisto vahvistuu sporttisella Prada Linea Rossa-mallistolla. Prada on maailman tunnetuimpia luksusbrändejä ja sen on kuvailtu olevan brändi, joka ei koskaan seuraa trendejä. Pradan ajattomat ja persoonalliset kehykset ilmentävät käyttäjänsä yksilöllisyyttä ja rohkeutta.

Prada Linea Rossa mallisto on muotoilultaan hillitympi kuin päämallisto ja sen tunnusmerkki on nimensä mukainen punainen yksityiskohta kehyksen aisassa. Myös Pradan päämalliston kehykset miehille ja naisille löydät isommista Instrumentarium myymälöistä.