IWEAR VIVID

Tarjoushinta 17,25 € Normaali hinta 23,00 €
Kotiintoimituspalvelusta aina
19,55 €

Nykyaikaisesta silikonihydrogeeli-materiaalista valmistettu kertakäyttöinen piilolinssi, joka on miellyttävä ja turvallinen käyttää hyvän hapenläpäisykyvyn ansiosta.

Turvalliset, miellyttävät ja edulliset piilolinssit, joissa on hyvä hapenläpäisykyky ja kosteus. Linssit tuntuvat mukavilta silmissä, ne ovat pehmeät ja niiden käsittely on helppoa. iWear Vivid on sinulle, joka haluat nykyaikaisen piilolinssin kaikkine etuineen edulliseen hintaan.

Lisätietoja
Käyttöaika Yksi päivä
Montako päivää voi käyttää peräkkäin 0
Käyttötapa Vain päiväkäyttö
Linssityyppi Sfäärinen
Materiaali Silikonihydrogeeli
Tarkka materiaali Somofilcon A
Vesipitoisuus 56%
Merkki iWear
Valmistaja CooperVision
Oikein/väärinpäin merkintä Ei
UV-suoja Ei
Käsittelyväri EI
Tuotekoodi 2017463

KÄYTTÖOHJEET KERTAKÄYTTÖLINSSEILLE

Kertakäyttöpiilolinssejä saa pitää vain yhden käyttökerran ja ne on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Kertakäyttöpiilolinsseillä ei saa nukkua. Käytön jälkeen piilolinssit otetaan pois silmistä ja käytetyt piilolinssit hävitetään.

Kertakäyttöisten piilolinssien käsittely

Pese ja kuivaa kädet kunnolla aina ennen piilolinssien käsittelemistä. Ravista yksittäispakkausta ennen sen avaamista, jotta piilolinssi on varmasti kosketuksissa piilolinssinesteen kanssa. Irrota foliokansi ja poimi piilolinssi nesteestä etusormellasi. Ennen silmiin laittamista varmista, että linssit ovat oikeinpäin, ja että olet laittamassa oikeaa voimakkuutta oikeaan silmään. Muista myös tarkastaa linssien kunto ennen niiden asettamista silmiisi. Älä käytä piilolinssiä, jos huomaat sen olevan vaurioitunut.

Pese ja kuivaa kädet kunnolla myös ennen piilolinssien poisottamista silmistä. Poista linssit yksitellen silmistäsi. Laita käytetyt piilolinssit roskiin. Älä koskaan käytä samoja kertakäyttölinssejä useampia kertoja ja muista aina poistaa kertakäyttöpiilolinssit silmistäsi ennen nukkumaan menoa.

Noudata aina optikkosi antamia käyttöohjeita ja suosituksia käyttöajasta. Mikäli silmäsi tuntuvat kuivilta, käytä piilolinsseille soveltuvia kostutustuotteita kuten kostutustippoja, kostutussuihkeita tai kosteuttavia silmägeelejä.