iWear dynamic 250 ml Piilolinssinesteet

Näytä tuotteen hinta
Verkossa Myymälässä
12,90 €

iWear dynamic vetyperoksidi-piilolinssineste puhdistaa piilolinssit erittäin tehokkaasti jättäen piilolinssit täysin jäämättömiksi. iWear dynamic sopii kaikille pehmeille ja koville värittömille piilolinsseille sekä herkkäsilmäisille käyttäjille. Peroksidineste ei saa koskaan joutua kosketuksiin silmän kanssa. Nesteen mukana tulevassa piilolinssikotelossa on neutralointilevy, joka neutraloi peroksidin kuuden tunnin aikana, jonka jälkeen linssit ovat käyttökelpoiset. Huomio, että lyhyempi säilytysaika voi aiheuttaa silmävaurion.  

Huomioithan, että piilolinssinesteen ei pitäisi päästä jäätymään, sillä sulamisprosessi saattaa muuttaa nesteen koostumusta. Mikäli postilaatikkosi on ulkona ja tiedät, että et pääse sitä päivittäin tyhjentämään, tilaathan nesteet kovilla pakkasilla postiin tai sisällä sijaitsevaan pakettiautomaattiin.

Lue lisää
Lisätietoja
Tuotekoodi 2033911
Pakkauskoko 250ml
Säilyy avattuna 3kk
Säilöntäaineeton Ei
Soveltuu piilolinsseille Kyllä
Sisältää säilytyskotelon Kyllä
Merkki iWear
Saatavuus Ostettavissa vain verkosta

KÄYTTÖOHJEET PIILOLINSSINESTEILLE

Säilytä piilolinssit aina puhtaassa kotelossa, niin vältyt silmätulehdukselta ja suojelet silmiäsi.

Piilolinssinesteitä käytetään huuhtelun ja puhdistamisen lisäksi linssien desinfioimiseen ja säilyttämiseen omassa kotelossaan. Hoitonesteissä on tuotekohtaisia eroja, joten noudata aina optikkosi antamia hoito-ohjeita.

 

Vaihda kotelo säännöllisesti, ettei siihen ehdi pesiytyä bakteereja. Ota aina käyttöösi uusi kotelo, kun avaat uuden piilolinssinestepullon.