Kevään 2018 kehys- ja aurinkolasimuodissa näkyvät muotinäytöslavoja hallinneet värisävyt sorbettisista pastellisävyistä vahvoihin tehosteväreihin.

Materiaaleissa toistuvat puolestaan niin vahva muovi kuin keveä metallikin, ja kehysten muotokieli vaihtelee futuristisesta menneiden vuosikymmenten klassikkoihin. Tänä keväänä vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun!

Kaikki kehykset ja aurinkolasit saatavilla kevään aikana Instrumentariumista

Silmälasit keväälle
Burberry silmälasit

Kun puihin ilmestyvät ensimmäiset vihreät silmut, tietää että on kevät. Vihreä väri toistuu myös tämän kevään kehysmuodissa, ja sävyissä on mistä valita!

Tummanvihreän ystäville löytyy värisävyjä vehreästä havumetsästä, rohkea voi puolestaan laittaa ylleen kirkkaan kesänurmen väriset kehykset. Esimerkiksi Burberry yhdistää metallikehyksen herkän muotokielen kesäisen vihreään mattapintaan.

Tiffany silmälasit 2018
Salvatore aurinkolasit 2018
Jäätelökesän silmälasit
Jäätelökesä Lightfly

Kevään 2018 muotinäytökset täyttyivät sorbettisista pastellinsävyistä ja kehyksissä tämä trendi näkyy erityisesti haaleana roosana. Sorbettisia kehyksiä löytyy esimerkiksi Versacen ja Burberryn mallistosta.

Voguen aurinkolasissa peililinssi on yhdistetty hennon vaaleanpunaiseen metallikehykseen.

Vogue silmälasit 2018
Vercace silmälasit 2018
Silmälasien värisuora
Kaikki värit silmälaseihin

Nyt saa leikkiä väreillä - ja mielellään yhdistää useammankin rohkean värin kerrallaan. Kirkkaita värejä löytyy muun muassa Guccin ja Fuzionin kehysmallistoista.

Aurinkolaseissa värisuoran on ottanut haltuunsa Salvatore Ferragamo, jonka kevään 2018 aurinkolaseissa toistuvat vahvan väriset raidat.

Ralph Lauren 2018
Fuzion 2018
Ferragamo 2018
Trendisilmälasit

Mukavuus ja tyylikkyys ovat pitkään olleet toisensa poissulkevia. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja nyt ei tarvitse tinkiä mukavuudesta ollakseen tyylikäs!

URBAANI FUTURISMI

Armani aurinkolasit 2018
Heritage 2018

Urbaani futurismi on herkän maalaisromantiikan vastakohta. Trendissä korostuvat futuristinen muotoilu sekä vahvat rajapinnat. Kehyksissä ja aurinkolaseissa värimaailmaa hallitsevat metallin sävyt, betoni ja harmaaseen taitetut maastovärit.

Armanin kehyksen asfalttimainen pinta on trendin ilmentymä.

Unofficial aurinkolasit 2018
Yksinkertaisesti kaunista
Yksinkertaisesti kaunista

Voimakkaiden värien vastapainona kevään kehysmuodissa nähdään voittokulkuaan jatkavat yksinkertaiset ja eleettömät kehykset. Kehystrendille tyypillistä on yksinkertainen muotokieli, joka yhdistetään kevyisiin materiaaleihin.

Ray-Banin kultainen pyöreä metallikehys on kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin trendikäs.

Guess silmälasit 2018
Armani silmälasit 2018
Burberry silmälasit
Aurinkolasit keväälle

Trendissä läpikuultavat materiaalit ja yksityiskohdat luovat illuusion jostain ylimaallisesta ja taianomaisesta. Kehysmuodissa sangan osat sulautuvat toisiinsa ja antavat valon ja optiikan leikin muuttaa vaikutelmaa katselusuunnan mukaan.

Ray-Ban ja Chloé näyttävät mallia! Aurinkolaseissa trendi näkyy läpikuultavina linsseinä sekä täysin läpinäkyvinä kehyksinä.

Ray-Ban 2018
Max Maran silmälasit 2018
Muotoja menneisyydestä
Silmälasien muodot

Menneet vuosikymmenet ovat olleet muotitalojen inspiraationa jo pitkään. Tänä keväänä voit pukea niin 50-luvulta inspiraationsa saaneen cat eye -kehykset tai –aurinkolasit Max Maran mallistosta, 70-luvulta inspiraationsa saaneet Chloén oversize-aurinkolasit tai 90-luvun hitin: matalat ovaalin muotoiset aurinkolasit Voguen tyyliin.

Vuosikymmenten kirjo ei ole aikoihin ollut näin inspiroiva!

Ray-Ban silmälasit 2018
Chloe aurinkolasit 2018
Vogue aurinkolasit 2018

Varaa aika näöntarkastukseen

Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

 

Tänä päivänä Instrumentarium-myymälöitä on Suomessa 151 ja Virossa 20. Asiakkaitamme palvelee yli 200 asiantuntevaa optikkoa ja jokaisessa myymälässämme on myös silmälääkärin vastaanotto sekä koulutettujen kehysasiantuntijoiden palvelu. Panostamme vahvasti myös optikkojen ja optisten myyjien kehysasiantuntijuuteen muun optisen tietämyksen lisäksi.

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.