Aurinkolasitrendit 2022

Mistä on vuoden 2022 aurinkolasitrendit tehty? Kokosimme kolme eri persoonaa, jossa yhdistyy tyylille ominaisia tekijöitä. Oletko sinä leikkisä minimalisti, tyylikäs boheemi vai sporttinen ja itsevarma. Tutustu tyyleihin ja valitse omat suosikkisi vaikka jokaisesta tyylistä. 

Leikkisä minimalisti

Tänä keväänä voit leikitellä selkeällä minimalistisella tyylillä. Aurinkolaseissa korostuvat näyttävät graafiset muodot sekä vahvat kontrastit. Voit pitää kiinni tyylistäsi käyttämällä ajattoman klassisia mustia aurinkolaseja tai yhdistelemällä ennakkoluulottomasti erilaisia värejä. Aurinkolasitrendinä on ylisuuret maskuliiniset kehykset, eläinkuosit sekä tehokeinoina aisoissa suuret korut.

Leikkisä minimalistiLeikkisä minimalisti

Kuvan aurinkolasit: Prada, Ray-Ban

Tyylikäs boheemi

Jos luonto ja vastuullisuus ovat sinulle sydämen asia, kannattaa sinun valita itsellesi bioasetaatista valmistetut aurinkolasit, jotka huokuvat maanläheisiä ja hienostuneita värejä. Tänä keväänä pyöreät ja pehmeät linjat muistuttavat 70 luvun tyylistä. Läpikuultavuus ja liukuvärit tuovat klassista tyylikkyyttä linsseihin. Jos rakastat huiveja, miksi et asustaisi silmälasejasi niillä. Käännät varmasti katseita!

Tyylikäs boheemiTyylikäs boheemi

Kuvan aurinkolasit: Balmuir ja Vogue

Sporttinen ja itsevarma

Jos elämäsi on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, on hyvä panostaa teknisiin ja virtaviivaisiin sporttilaseihin, jotka kestävät hyvin kulutusta sekä intensiivisiä urheilusuorituksia. Toiminnalliset aurinkolasit pysyvät kovimmassakin menossa hyvin paikallaan. Aktiivisen ihmisen varma valinta tälle keväälle on tehosteväreillä väritetty kehys, joka kiinnittää takuulla ohikulkijan huomioin, vaikka vauhti olisikin kova.

Sporttinen ja itsevarmaSporttinen ja itsevarma

Kuvan aurinkolasit: Gucci ja Vogue