LEHDISTÖTIEDOTE 13.2.2014

Instrumentarium laajentaa valikoimaansa palkituilla tanskalaisilla design-kehyksillä

Fleye silmälasit

 

Instrumentarium täydentää alkuvuodesta tuotevalikoimaansa Tanskan kuninkaallisten suosimilla FLEYE-merkin silmälasikehyksillä. FLEYE edustaa tanskalaisen muotoilun uutta sukupolvea ja tunnetaan maailmanlaajuisesti keveistä, kestävistä ja joustavista silmälaseistaan.

Instrumentariumin myymälöihin saapuvaan FLEYE:n silmälasimallistoon sisältyy laseja sekä naisille että miehille. Innovatiivisissa kehyksissä toisiaan tasapainottavat värikkyys ja persoonallisuus sekä yksinkertaisuus ja harmonia. Tyyliltään silmälasit ovat ilmeikkäitä ja ne heijastelevat uteliaisuutta, innostusta ja huumorintajua, minkä ansiosta niiden avulla voi hauskalla tavalla korostaa omaa persoonallisuuttaan.

FLEYE:n suunnittelijat Matilda Sundén Ringnér ja Annette Estø ammentavat luomuksiinsa inspiraatiota tanskalaisesta luonnosta, historiallisesta arkkitehtuurista ja pohjoismaisesta mytologiasta. Kehysten muotoilussa yhdistyy skandinaavinen puhtaus, vaaleus ja käytännöllisyys sekä kekseliäät yksityiskohdat ja uniikit väriyhdistelmät. FLEYE:n tyylikkäät silmälasit ovat saavuttaneet muun muassa Tanskan kuninkaallisten suosion: laseja on nähty kruununprinssi Frederikin ja kruununprinsessa Maryn yllä useaan otteeseen.

FLEYE:n kehysten mukavuus pohjautuu höyhenenkevyisiin materiaaleihin sekä uniikkeihin nenätyynyihin. Yritys on voittanut arvostetun Red Dot Design Awards 2013 -palkinnon säädettävien nenätyynyjensä muotoiluratkaisusta. Nenätyynyt ovat kiinni yhdessä joustavassa beeta-titaanisessa metallilangassa, joka kiertää kehysten nenäsillan sisältä yhtenä kappaleena. Lanka on yksilöllisesti säädettävissä, minkä avulla varmistetaan täydellinen istuvuus jokaiselle nenälle. Kaikki FLEYE-kehykset valmistetaan asetaatista ja beeta-titaanista, jotka ovat kestäviä, allergiaystävällisiä ja nikkelittömiä materiaaleja.

FLEYE-lasit tulevat myyntiin kaikkiin Instrumentariumin myymälöihin 17. helmikuuta 2014.

Lataa tiedote .pdf-muodossa

Fleye silmälasit

Fleye silmälasit

Fleye silmälasit

Lisätiedot:

Marsaana Communications Oy

p. 09 2522 6200 / info@marsaana.com

 

Instru optiikka Oy

Valikoimapäällikkö Hanna Ojala

p. 0500 321 645 / hanna.ojala@instru.fi

 

Painokelpoiset kuvat:

markkinointi@instru.fi

 

Fleye on vuonna 2002 perustettu tanskalainen yritys, jolla on uskollisia käyttäjiä yli 30 maassa. Fleyen toimintaa ohjaava periaate on pyrkimys korkealuokkaiseen laatuun sekä tuotteiden että palveluiden saralla. Fleyen tuotteet ovat viime vuosien aikana voittaneet erilaisia muotoilupalkintoja ja lisäksi yritys on Norjassa valittu kahteen otteeseen vuoden kehystoimittajaksi.

Instrumentarium on optisen alan asiantuntijayritys, joka toimii yli sadan vuoden kokemuksella. Yrityksen tuotetarjontaan kuuluvat silmälasikehykset, linssit, aurinkolasit ja piilolinssit. Yrityksellä on myymälöitä Suomessa yli 130 ja Virossa 17. Instrumentarium on nimetty Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimuksessa jo useamman kerran Suomen luotetuimmaksi optikkoliikkeeksi.

 

Tutustu Fleye-valikoimaan