KUINKA HYÖDYT TARJOUKSESTA ENITEN

Silmälaseja vaihtamalla voi omaa tyyliä päivittää helposti ja näyttävästi. Erilaiset kehykset ja linssit soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Optikkomme ja kehysasiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat lasit. Katso omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvat suositukset tästä.

ULKOILUUN

Ulkoiluun kannattaa valita kestävämmän kehyksen lisäksi silmiä suojaavat linssit, esimerkiksi auringossa tummenevat linssit tai aurinkolasit vahvuuksilla.

Tummuvat linssit Kaikki aurinkolasit

LUKEMINEN JA TARKKUUTTA VAATIVAT TYÖT

Pienen tekstin lukeminen ja langan pujottaminen neulansilmään vaativat hyvää näkökykyä. Lukeminen ja tarkkuutta vaativa työskentely onnistuu parhaiten lähityöskentelyyn tarkoitetuilla laseilla. Lukulaseilla myös sängyssä lukeminen onnistuu, mikä esimerkiksi moniteholaseilla voi olla haastavaa.

Modernit lähilasit

URHEILUUN

Urheillessa paras valinta voi olla kevyemmät ja joustavammat kehykset ja linssit, jotka kestävät iskuja ja suojaavat vaativissakin olosuhteissa. Kysy optikoltamme lisää. Muista kokeilla myös piilolinssejä.

Piilolinssit

AUTOILUUN

Kirkkaat valot, aurinko ja heijastukset häikäisevät. Lisäksi pimeällä ajaminen aiheuttaa monille haasteita, ja pimeälläkin tulisi nähdä tarkasti. Valitse autoiluun heijastusta estävät pinnoitteet sekä käyttöön soveltuvat aurinkolasit polarisoivilla linsseillä.

Ray-Ban aurinkolasit

PÄÄTTEELLE

Päätetyöskentelyyn usein paras vaihtoehto on siihen tarkoitetut monipuoliset lähilasit. Työskentely helpottuu ja silmäsi rasittuvat vähemmän. Saat myös linsseihin suunnitellun optimaalisen etäisyyden johdosta paremman työasennon, jolloin niska- ja hartiavaivat vähentyvät. Blue Blocker -pinnoite on helppo keino välttyä näyttöjen mahdollisesti aiheuttamilta haitoilta.

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.