Kunnon aurinkolasit kuuluvat kevääseen

Kunnon aurinkolasit kuuluvat kevääseen

 

Tietoa aurinkolaseista

Auringon valo sisältää suuren määrän UV-säteilyä, jolle altistutaan myös pilvisellä säällä ja jopa sisätiloissa. Varsinkin hangilla ja vesillä UV-säteily on erityisen voimakasta ja siksi silmät tulee suojata aurinkolaseilla.

 

Kirkas valo myös häikäisee ja häiritsee näkemistä. Lisäksi runsas UV-säteilylle altistuminen nopeuttaa harmaakaihin syntyä ja verkkokalvon rappeutumista. Instrumentariumin asiantuntevat optikot auttavat sinua sopivien aurinkolasien valinnassa.

 

 

Aurinkolasit urheiluun

Urheiluun

Aurinkolasit autoiluun

Autoiluun

Aurinkolasit vapaa-aikaan

Vapaa-aikaan

 

Solaris - kansainvälinen aurinkolasien erikoisliike

Instrumentariumin Solaris -erikoisliikkeet tarjoilevat aurinkolasimuotia
klassikkomalleista aina viimeisimpiin uutuuksiin.

 

 

 

Aurinkolaseja ostettaessa huomioitava

 

  1. Hyvät aurinkolasit vahvuuksilla suojaavat silmiä häikäisyltä sekä haitallisilta säteiltä ja tekevät näkemisestä helppoa myös kirkkaissa olosuhteissa. Instrumentariumin kaikissa aurinkolaseissa on 100% UV-suoja.
  2. Hyvin istuvat aurinkolasit suojaavat paremmin ja ovat käytössä miellyttävät.
  3. Mitä suuremmat vahvuudet linssissä on, sitä tärkeämpää on riittävä ohennus. Ohennettu linssi on kevyt ja saa silmät näyttämään luonnollisen kauniilta.
  4. Eri käyttötarpeet vaativat aurinkolaseilta eri ominaisuuksia. Esimerkiksi kaupunkikäyttöön soveltuvat näyttävät muodot ja värit, kun taas urheiluun tai autoiluun vaaditaan linsseiltä erikoisominaisuuksia. Ajoaurinkolaseihin vaaditaan hyvät linssit ja lisäksi kannattaa valita kehykset, jotka häiritsevät näkökenttää mahdollisimman vähän. Urheiluun soveltuvissa aurinkolaseissa korostuvat erilaiset linssiominaisuudet, jotka sopivat eri lajeihin kuten polarisoiva ominaisuus, huurtumaton pinta tai iskunkestävyys.

 

Aurinkolasit viimeistelevät keväisen tyylin

Hyvinvointi ja yksilöllisyys ovat vuoden 2016 avainsanoja myös aurinkolasitrendeissä! Aurinkolasimuodissa korostuu näyttävyyden lisäksi käyttömukavuus ja istuvuus. Teknisiä ominaisuuksia löytyy nyt sekä naisten että miesten kehyksistä. Muodissa jatkavat myös edellisten vuosien tapaan pilotit, korostettu ylälinja Clubmaster-mallin tapaan, peilit. Vuosikymmenistä etenkin 70- ja 80-luku näkyvät vahvoina.

 

Mitä suuremmat vahvuudet linssissä on, sitä tärkeämpää on riittävä ohennus. Ohennettu linssi on kevyt ja saa silmät näyttämään luonnollisen kauniilta. Instrumentariumin laajasta valikoimasta löydät juuri sinulle sopivat kehykset ja linssit kaikkiin tarpeisiin ja tyyleihin.

 

Katso tämän vuoden aurinkolasitrendit

 

 

Tilaa Instrumentariumin uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduistamme