Kehysten hinnoista puolet pois! Lisäksi saat toiset silmälasit tai merkkiaurinkolasit voimakkuuksilla kaupan päälle. Ja jos et tarvitse niitä itsellesi, voit antaa toiset lasit lahjakortilla kenelle haluat. Melkoisen aurinkoinen kevättarjous, vai mitä! Pidä kuitenkin kiirettä, sillä tarjous on voimassa 26.5. asti. Tarkemmat kampanjatiedot löydät sivun lopusta.

Varaa aika heti

Valitse vaikkapa merkkiaurinkolasit ilmaiseksi

Lisääntyvä valo kirkastaa mielen ja maiseman. Porottava aurinko ja UV-säteily laittavat kuitenkin näkösi koetukselle. Koska viimeksi päivitit aurinkolasisi? Käytä Toiset lasit -etusi vaikkapa uusiin aurinkolaseihin. Miten valitset aurinkolasit? Ostajan opas kertoo lisää.

Lue lisää

Miksi tarvitsisit useammat kuin yhdet lasit?

Aurinkolasit ovat sinulle varmasti itsestäänselvyys, ainakin autossa ja vapaa-ajalla. Mutta entä toiset silmälasit? Kenties vaihtelet kelloasi tarpeen mukaan? Miksi et tekisi samoin laseillesi. Myös käyttötarkoitukset vaihtelevat yhä enemmän. Työ, lukeminen tai ikänäkö vaikuttavat toisten lasien tarpeeseen.

Katso lisää, mitä Näkemisen asiantuntija Arto vastaa Emman, 34 v, kysymykseen ”Mulla on aina ollut vaan yhdet lasit. Miksi muka tarvitsisin useammat kuin yhdet?”

Katso video

100 € alennus Yksilöllisistä yksi- ja moniteholinsseistä sekä vakuutus silmälaseille kaupan päälle

Parhaimmat linssit mitoitetaan yksilöllisten mittojen mukaan. Näin saavutetaan paras mahdollinen optiikka. Ostaessasi silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla saat Yksilöllisistä yksi- ja moniteholinsseistä 100 € alennuksen.

Lisäksi saat silmälasiturvan kaupan päälle (arvo jopa 70 €). Se antaa sinulle turvaa yllättävien tapahtumien varalle ja kattaa myös varkauden ja katoamisen.

Etu koskee myös toisia laseja, jos niissä on Yksilölliset linssit.

Varaa aika Lue lisää silmälasiturvasta

Optikon näöntarkastus kertoo paljon, silmänpohjakuvaus enemmän. Nyt yhteensä vain 30 € (norm. 45 €).

Silmänpohjakuvaus kertoo paljon silmiesi terveydentilasta. Silmänpohjakuvaus on helppo ja nopea toimenpide. Käytämme siinä alan uusinta teknologiaa. Ainutlaatuisella Optos Daytona -silmänpohjakameralla voimme kartoittaa mahdollisia muutoksia, jotka ovat usein normaaleja ja vaarattomia, ja tapahtuvat myös iän myötä.

Varaa aika

Haluatko tietää silmistäsi vieläkin tarkemmin? Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus nyt 35 € (norm. 60 €).

Laajennettu näöntutkimuksemme sisältää optikon näöntutkimuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen sekä toiminnallisen näkemisen tutkimukset: kontrastinäön, näkökentän laajuuden ja reaktioaikatestin.

Varaa aika

Kampanjan tarjousehdot

KAUPAN PÄÄLLE SAMAN HINTAISET TAI EDULLISEMMAT KEHYKSET + PERUSLINSSIT.
Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit saat silmälasikehyksistä -50 % ja lisäksi saat toiset silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla kaupan päälle. Toiset lasit sisältävät saman hintaiset tai edullisemmat silmä- tai aurinkolasikehykset kuin ensimmäisissä laseissa sekä peruslinssit, muut linssit -50 %. Yksitehot varastovoimakkuuksin -6.00...+6.00/3.00, monitehot hiomovalmistusrajoin -6.00...+6.00/6.00, ADD 0.75...3.00. Aurinkolasilinssit vakiovoimakkuuksin, yksitehot -6.00…+5.00/2, monitehot -8.00…+8.00/4, ADD 0.75...3.00. Tarjous koskee uusia tilauksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin. Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 26.5.2019 asti.

Varaa aika näöntarkastukseen

Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 9-20, la 9–17, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

 

Tänä päivänä Instrumentarium-myymälöitä on Suomessa 151 ja Virossa 20. Asiakkaitamme palvelee yli 200 asiantuntevaa optikkoa ja jokaisessa myymälässämme on myös silmälääkärin vastaanotto sekä koulutettujen kehysasiantuntijoiden palvelu. Panostamme vahvasti myös optikkojen ja optisten myyjien kehysasiantuntijuuteen muun optisen tietämyksen lisäksi.