Silmälasimuoti 2021

Tänä vuonna saa leikitellä, nimittäin vuoden 2021 trendisuuntauksissa pelataan vastakohdilla. Ihastu trendikkäimpiin uutuuskehyksiin ja löydä luottokehyksesi tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Ajaton glamour vai kodikas hygge?

Nyt jos koskaan voit huoletta valita itsellesi täysin vastakohtia edustavat kehykset. Trendeinä nousee tummat, vahvat ja elegantit kehykset sekä täysin vastakohtana boheemit, tanskalaisesta hygge-kulttuurista vaikutteita löytäneet mukavat ja harmoniset kehykset. Kumpi näistä on sinun suosikkisi?

Voiko kehys olla trendikäs ja mukava?

No todellakin voi! Nyt on aika päivittää kotityyli trendikkääksi mukavuus edellä. Rauhalliset ja luonnonläheiset sävyt ovatkin vuoden 2021 rennon boheemin tyylin kulmakivi. Laadukkaat ja hyvältä tuntuvat materiaalit lisäävät käyttömukavuutta, eikä arkipukeutumisen tarvitse tänä vuonna välttämättä olla liian vakavaa. Luonnonmateriaalit, kuten puuvilla, pellava ja silkki toimivat nyt kaikissa vaatekappaleissa ja asukokonaisuuteesi saat syvyyttä yhdistämällä murretun sävyiset kehykset keväisen neulemekon kaveriksi.

Kirkkaat ja vahvat värit

Jimmy Choo 2026857 259€, Gucci 2026939 259€

Raikkaat ja piristävät katseenvangitsijat!

Kevään raikkaat kehystrendivärit ovat tässä: beige, ruskea, koralli ja roosa. Nämä harmonisen pehmeät sävyt täydentävät rentoa, mutta tyylikästä arkipukeutumista ja tekevät lookistasi tasapainoisen ja harkitun. Guccin kehykset hurmaavat hempeän persikkaan taittavalla korallin sävyllään, ja antavat ihanan piristysruiskeen ilmeeseen. Jimmy Choon suuri ja kevyt muotokieli taas valaisee ja raikastaa lookin hetkessä. Kiinnostavana vastaparina ne toimivat esimerkiksi suuren villapaidan tai collegehousujen kanssa. Carvenin läpikuultava kehys tuo kasvoille ekstrahehkua, ja mikä parasta: läpikuultava kehys näyttää jokaisella erilaiselta, joten näillä kehyksillä luot varmasti persoonallisen lookin.

Jos värien käyttö kehyksissä tuntuu vieraalta, mutta ajatus silti kutkuttelee, suosittelemme ehdottomasti kääntymään myymälöidemme kehysasiantuntijoiden puoleen. Heiltä saat parhaat vinkit ja ideat kehysten värien yhdistelyyn pukeutumisessa. 

Puhutteleeko tumma ja klassinen?

Jos luotat ajattomiin klassikoihin ja tummaan tyylikokonaisuuteen niin tämä trendi on sinulle! Nimittäin nyt saat nauttia upeista 60-luvun kehysmuodoista, vahvoista tummista sävyistä ja koristeellisista yksityiskohdista. Tummanpuhuvat ja näyttävät kehykset nousevat pukeutumisen keskipisteeksi juuri nyt, joten kääriydy vaikkapa samettivilttiin kotisohvallesi ja tee esimerkiksi näillä Saint Laurentin kehyksillä kotitoimisto-lookista skarppi ja viimeistelty. Nämä kehykset kestävät aikaa ja katseita, eivätkä kaipaa vahvaa meikkiä kaverikseen.

SIlmälasimuoti tummat kehykset 2021

Saint Laurent 2026927  279€, Prada 2026757 299€

Voiko kehykset olla näin korumaisia ja keveitä?

Jos paksut tummat linjat tuntuvat liian hallitsevilta, mutta tummat sävyt ovat sinun juttusi, valitse ohuet metallikehykset, joiden harkitut yksityiskohdat antavat ihanan korumaisen silauksen lookkiisi. Pelkistetyn kevyitä malleja löydät esimerkiksi kauden Saint Laurentin kehysmallistossa verkkokaupassamme. Jos haluat muutoin klassiseen tyyliisi sporttisen rennon vivahteen niin nämä Carreran metalliset kehykset takaavat sen. Näissä Pradan pyöreän muotoisissa kehyksissä yhdistyvät kultaisen ja raikkaan valkoisen metallin sävyt ajattomaan mustaan. Arjessa nämä ovat persoonallinen ja harkittu valinta. Jos taas on aihetta juhlaan, yhdistä nämä kehykset luottomekkoosi saman väristen korujen kanssa. Lue myös korusuunnittelija Matilda Mannströmin vinkit korujen ja kehysten yhdistämiseen.

Inspiroidu kevään valloittavista uutuuskehyksistä ja tutustu silmälasimuodin uutuuksiin lähimmässä myymälässäsi, sekä verkkokaupassamme. Jos uutuuskehykset viehättävä, mutta et ole aivan varma siitä, mitkä kehykset olisivat juuri sinun kasvonpiirteillesi täydellinen match, lue vinkkimme omien kasvonpiirteiden tunnistamiseen

Meiltä löydät myös ikoniset Ray-Ban silmälasit sekä Fendi, Heritage ja Versace -kehykset!