Silmälasitrendit 2020

Voiko mukavuus olla tyylikästä?
Ylläty ihanista uutuuslaseista.

Pidä silmäsi virkeinä juuri sinulle sopivilla silmälaseilla 2020. Uusimmat silmälasien kehysmallit yllättävät mukavuutta lisäävillä yksityiskohdilla. Helli itseäsi trendikkäästi!

Maailman mukavin silmälasimalli?

Mukavuus on silmälasien 2020-luvun megatrendi. Materiaalien kehitys mahdollistaa entistä kevyemmät ja paremmin istuvat kehysmallit. Ergonomisuus ja tyylikkyys kulkevat nyt käsi kädessä. Hyvin muotoillut lasit viestivät, että haluat pitää huolta itsestäsi. Kevään trendikkäissä laseissa on todella keveät materiaalit ja täydellisen istuvuuden takaavat nenätyynyt.

Mukavuus

Tyylikästä mukavuutta henkivät lasit ovat kehysmaailman vastine lenkkitossuille ja muille ajankohtaisille, urheilullisille vaatekappaleille, jotka tuntuvat ihanilta ja näyttävät todella hyvältä. Mikä parasta, nämä laatutietoiset ja dynaamiset kehykset sopivat myös toimistoon.

Ray-Banin kehyksissä yhdistyy laadun tuntu ja sporttisuus. Guessin kehykset ovat täydellisen tyylikkäät ja täydellisen mukavat. Hugo Bossin kehykset ovat yhtä aikaa sekä särmät että unelmankevyet.

Onko tämä vuoden 2020 silmälasien upein värisävy?

Kirkkaat ja vahvat värit näyttävät aina hyvältä. Ne tuovat kasvoille ryhtiä ja henkivät persoonallisuutta. Nyt vanhat suosikkivärit ovat saaneet vahvan haastajan yllättävältä taholta. Karamellisävyt nimittäin näyttävät kasvoilla todella hyvältä ja tuovat oman vahvan persoonasi esiin.

Kirkkaat ja vahvat värit

Raikas vaalea pinkki, kuulas sininen ja läpikuultava roosa ovat todellisia katseenvangitsijoita. Ne ovat omaperäinen, trenditietoinen valinta. Ne myös tuovat kasvoille ekstrahehkua, sillä kuultava materiaali heijastaa valoa. Mikä parasta, nämä sävyt eivät näytä kenenkään muun kasvoilla samalta!

Chloén läpikuultavat sävykehykset ovat todella persoonalliset. Guccin sinisissä muovikehyksissä on syytä varautua kehuihin!

Tunnetko tämän kehystrendivuosikymmenen?

Tämä vuosikymmen näyttää tyylikkäämmältä kuin koskaan aiemmin. Nämä lasit ilmestyivät markkinoille ensimmäistä kertaa viisikymmentä vuotta sitten – ja nyt ne palaavat muotiin täysin uudistettuna. Kehysten muotoilijat ovat poimineet 1970-luvun tyylistä parhaat palat. Uudet silmälasikehysmallit ovat täydellisen siroja, ja istuvat kasvoille miellyttävästi.

1970-luvun tyylin parhaat palat

Kehystrendin vuosikymmenestä muistuttaa linssien hieman totuttua suurempi koko ja kiinnostavan kulmikas muoto. Kasvoilla tämä malli näyttää upealta ja unohtumattomalta. Siro malli korostaa kasvojenpiirteitä ja vetää huomion silmiin. Kulmikkaat linjat ovat harvemmin nähty muoto. Nyt sitä kantavat trendsetterit.

Guccin kulmikas kehys on ihanan siro ja trendikäs. Voguen silmälasikehyksessä yhdistyy harvinainen muoto ja hieno kilpikonnakuosi. Fendin kauniin ruskeasävyiset kehykset henkivät aikakautta tyylipuhtaasti.

Lisää kauden upeita uutuuskehyksiä instru.fi. Tervetuloa kokeilemaan ja löytämään omat suosikkisi Instrumentariumin myymälöistä.