VÄRIKKÄÄT SYKSYN 2017 KEHYSTRENDIT

Syksyllä kehystrendeistä jatkaa vahvoina pyöreät muodot sekä tuplasilta. Väreistä sinisen eri sävyt ja erityisesti laventelinsininen ovat nyt erittäin pinnalla. Jos sininen ei ole sinua varten, kokeile trendiväreistä esimerkiksi Portviinin- tai hennon vaaleanpunaista. Läpikuultavuus ja mukavuus ovat tärkeitä kehysteemoja nyt syksyllä.

Syksyn uutuuksia saapuu myymälöihimme pitkin syksyä.

Tumma portviinin punainen on yksi syksyn trendiväreistä niin vaatteissa kuin kehyksissäkin. Tuo särmää muuten värittömään tyyliisi upeilla tummanpunaisilla kehyksillä. Gucci ja Voguenäyttävät mallia.

Balettitossuista tuttu vaaleanpunainen on tärkeä väri syksyllä. Yhdistä neutraalin sävyiseen asuun. Nappaa omasi esimerkiksi Tommy Hilfigerin tai Chloén mallistosta. Chloén kehykset uutuutena myymälöissä marraskuussa.

Sininen on jälleen erittäin trendikäs väri. Pukeudu tummansiniseen denimiin päästä varpaisiin ja viimeistele tyyli samansävyisillä kehyksillä. Tutustu erityisesti Fleyen, Bossin tai Polon malleihin.

Laventelinsininen on vallannut muotiviikkojen lisäksi nyt myös vaate- ja kehyskaupat! Kehyksissä suuntaa näyttävät Dior ja Gucci.

Erilaisia upeita kuoseja näkyi paljon syksyn muotia esittelevillä näytöslavoilla. Kilpikonnakuosi pitää pintansa, mutta muitakin kuvioita on näkynyt paljon.

Guccin 70-lukua henkivissä kehyksissä on kaunis useampaa trendiväriä yhdistävä ruutukuosi.

Mukavuus ja tyylikkyys ovat pitkään olleet toisensa poissulkevia. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja nyt ei tarvitse tinkiä mukavuudesta ollakseen tyylikäs!

Vaatteissa tämä näkyy siten, että aiemmin kotioloissa nähdyt vaatetyylit kuten pyjamat ja tohvelit ovat siirtyneet katukuvaan. Trendi näkyy kehyksissä taas niin, että kevyet kehykset ovat taas muodissa! Kevyet kehykset on usein valmistettu metallista, titaanista tai nylonista. Tutustu etenkin Fleyen mallistoon jos haluat edustaa tätä tyyliä.

Harjatut ja hiotut titaanikehykset ovat nyt sekä silmä- että aurinkolaseissa uusi must-have.

Ultra-kevyet kehykset ovat sekä mukavat että juuri nyt erittäin ajankohtaiset.

Keväältä tuttu tuplasiltatrendi on edelleen voimissaan, mutta rinnalle on tullut erilaisia versioita kuten Fleyen triplasillallinen malli.

Tutustu myös Carreran ja Ray-Banin uutuuskehysmallistoihin.

Läpikuultavat kehykset ovat edelleen erittäin trendikkäitä, mutta värit ovat nyt syksyisen harmaita, ruskeita ja sinisiä. Rinnalle on tullut myös täysin läpinäkyvät kehykset. Chloé, Tommy Hilfiger ja Ray-Ban näyttävät mallia! Chloén kehykset uutuutena myymälöissä marraskuussa.

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.