Laske kehysten ja linssien kokonaishinta

Silmälasien kokonaishinta muodostuu kehysten lisäksi eri linssivaihtoehdoista.

Kehykset
5th AVENUE
+
Linssit
=
Kokonaishinta

Kaikki silmälasit -40 % sisältää kehykset ja linssit

Tarjous koskee silmälasitilauksia (sisältää silmälasikehykset ja linssit). Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin.
Tarjous on voimassa 9.2.2020 asti uusiin tilauksiin silmälasien ostajalle.
Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin. Linssit -40 % voi yhdistää siihen, että linssittää myös oman olemassa olevan kehyksen, tällöin peritään hiontamaksun 50 €/linssi.

Lisäksi silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €.

Toiset parit -50 %

Silmälasien tai aurinkolasien voimakkuuksilla ostajalle piilolinssit, aurinkolasit voimakkuuksilla, aurinkolasit ilman voimakkuuksia ja toiset silmälasit -50 % - voi valita vaikka kaikki! Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin. Pakettihinnoitellut aurinkolasit kuten Uvex Sports, Ray-Ban RX ja Oakley -25 %. Henkilökohtainen etu voimassa 1. lasien noutoon saakka. 1. pari on aina bruttohinnaltaan (ennen alennuksia) kalliimpi pari. Silmälasien 50 % alennuslasketaan normaalihinnoista ainoana poikkeuksena poistuvat kehykset = kehys -80 % ja linssit -50 %. Piiloinssitarjousta ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin, edut voimassa myymälässä.

Lisää samanmerkkisiä kehyksiä

Kuinka valitsen kasvojeni muodoille sopivat silmälasit

Kehysten valintaan vaikuttaa se, miltä ne näyttävät juuri sinun kasvoihisi. Oikean kehyksen etsintään pätee neljä kulmakiveä. Lue kuinka näiden kulmakivien...

Lue lisää

Silmälasit lahjakortilla

Silmälasit ja aurinkolasit voidaan ostaa myös lahjakortilla. Lahjakortit haluamallasi summalla saatavilla kaikista myymälöistämme.

Lue lisää

Voiko Instrumentariumista ostaa aurinko- ja silmälasit tax-free-ostoksena?

Meiltä voit ostaa aurinko- ja silmälasit tax-free -ostoksena. Tax-free myynnin edellytykset: ostos on yli 40 EUR asuinpaikkasi on pysyvästi EU:n...

Lue lisää

Varaa aika näöntarkastukseen

Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa 
ja voit peruuttaa sen milloin vain.