BOSS-silmälasit

BOSS Eyewear yhdistää taidokkaasti tyylikästä estetiikkaa innovatiiviseen muotoiluun. Bossin silmälasimallistossa on nähtävissä brändille tyypillinen hienostuneisuus erilaisten yksityiskohtien ja high-tech materiaalien muodossa. Miesten Boss-silmälasimallistoa määrittää laatu yhdistettynä toiminnallisuuteen. Ne tekevät kehyksistä mukavan tuntuiset päällä. Naisten Boss-silmälasimallistossa yhdistyvät naiselliset muodot ja tarkkaan mietityt värit.
Myydyimmät
 • Myydyimmät
 • Uusimmat
 • Suurin alennus
 • Halvin ensin
 • Kallein ensin
Rajaa
Suodattimet
 1. Merkki
  BOSS
Muokkaa valintoja 1
Suodattimet
 1. Merkki
  BOSS
Listausvalinnat
Kategoria
 • Miesten silmälasit 18 tuotteet
Hinta
-
KAIKKI FILTTERIT
Sulje
18 tuotetta
Sivu 1/1
per sivu
 1. kehyksetkehykset

  Löydä sinulle sopivat kehykset!

  Löydä sinulle sopivat lasit valitsemalla kasvonpiirteitäsi imartelevat kehykset vinkkiemme avulla ja sovittamalla kehyksiä netissä virtuaalisovituksen avulla!

18 tuotetta
Sivu 1/1
per sivu

Laadukkaasta silmälasivalikoimastamme löydät jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen sopivat kehykset. Voit tilata silmälasit helposti netistä tai tulla myymälään tutustumaan kehyksiin kehysasiantuntijamme kanssa. Tiesithän, että verkossa voit sovittaa suosikkikehyksiäsi kätevän virtuaalisovituksen avulla. Virtuaalisovituksen avulla näet heti miten kehykset ja niiden värisävyt istuvat kasvoillesi.

Suosituimpiin kehysmalleihimme kuuluvat mm. klassiset pilottilasit sekä pyöreät silmälasit sekä materiaaleista asetaatti kehykset ja metallikehykset. Meiltä löydät paljon merkkikehyksiä mm. Ray-Ban kehykset, Ralph Lauren kehykset sekä Vogue kehykset. Selaa upeaa valikoimaa verkkokaupassamme, tilaa yksitehot netistä tai poikkea myymälään. Asiantuntijamme ovat aina apunasi chatissa tai myymälässä paikanpäällä!

Suosituimmat silmälasien kehysmerkit
Katso myös