Ray-Ban JackRay-Ban Jack

Mausta tyyliäsi Ray-Ban® -aurinkolaseilla ja -kehyksillä

Ray-Ban® tunnetaan ikonisista kehysmalleistaan – Clubmaster, Aviator ja Wayfarer esimerkiksi ovat muodostuneet merkin klassikoiksi. Nyt toivotamme tervetulleeksi ikoniseen Ray-Ban® perheeseen valikoimamme uuden mallin Ray-Ban® Jackin. Jack on Ray-Ban®:ille uskolliseen tapaan yhdistelmä särmikkyyttä ja ajatonta tyyliä. Ohuenohut metallikehys on yhdistelmä ikonista pyöreää ja heksagon -muotoa. 

Ray ban aurinkolasitRay ban aurinkolasit

Ray-Ban® -aurinkolasit ja -kehykset ovat niin itsestään selvän tyylikäs valinta, että usein unohdamme antaa kehysmallille sen ansaitseman arvon. Mikä muu lasimalli on yhtä aikaa hillityn huomaamaton ja näyttävä? Ray-Ban® on takuuvarma merkki laadusta ja tyylitajusta. Huippusuunnittelijat rohkaisevatkin tuomaan oman persoonan esiin tänä kesänä uniikeilla lasivalinnoilla ja elämään rohkeasti hetkessä täysin omana itsenä.  

Ray-Ban® JackRay-Ban® Jack

Ray-Ban® Jack

149€
Ray-Ban® JackRay-Ban® Jack

Ray-Ban® Jack

199€
Ray-Ban® ThaliaRay-Ban® Thalia

Ray-Ban® Thalia

149€

Miten yhdistelet Ray-Ban® -aurinkolasit tai kehykset tyyliisi

Sekä silmä- että aurinkolasikehyksen urbaani muotokieli antaa nuorekkaan ja persoonallisen otteen skarpimpaan kesätyyliin. Rennommassa pukeutumisessa Ray-Ban® Jack on taas skarppi lisä, joka henkii laatutietoisuutta. Tämä kehys taipuu siis arkeen ja juhlaan sekä tyyliin kuin tyyliin – yhdistele siis vapaasti ja päästä persoonasi valloilleen. Ray-Ban® -aurinkolasit ja -kehykset antavat aina viimeisen silauksen kesätyylillesi. 

rayban aurinkolasitrayban aurinkolasit