Laske kehysten ja linssien kokonaishinta

Aurinkolasien kokonaishinta muodostuu kehysten lisäksi eri linssivaihtoehdoista.

Kehykset
RAY-BAN®
+
Linssit
=
Kokonaishinta

Monitehot yksitehojen hinnalla

Monitehot yksitehojen hinnalla -tarjous on voimassa 8.3. asti uusiin tilauksiin silmälasien ostajalle. Moniteholinssit saa vastaavalla hinnalla kuin saman tasoiset yksiteholinssit. Voi yhdistää vain näöntarkastusetuihin, mutta ei muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushinnoitteluun. Tarjous ei koske aurinkolasilinssejä. Tarjouksen voi yhdistää siihen, että linssittää oman olemassa olevan kehyksen, mutta tällöin peritään hiontamaksu 50 €/linssi.

Kaikki kehykset -70 %. Koskee yksiteholaseja.

Erä kehyksiä -80 % ja kaikki muut valikoiman silmälasikehykset -70 %. Kehysalennukset ovat yhdistettävissä näöntarkastusetuihin, mutta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin. Tarjoukset voimassa uusiin tilauksiin silmälasien ostajalle. Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous on voimassa 8.3. asti.

Kaikki aurinkolasit -15 % voimakkuuksilla tai ilman

Tarjous koskee kaikkia aurinkolaseja voimakkuuksilla tai ilman. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Polaroid Suncoverit 39 €. Lisäksi lasten Julbo-aurinkolasit alk. 33 €. Tarjoukset voimassa 19.4. asti.

Ostaessasi silmälasit saat toiset parit -50 %

Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin. Pakettihinnoitellut aurinkolasit kuten Uvex Sports, Ray-Ban RX ja Oakley -30 %. Henkilökohtainen etu voimassa 1. lasien noutoon saakka. 1. pari on aina bruttohinnaltaan (ennen alennuksia) kalliimpi pari. Silmälasien 50 % alennus lasketaan normaalihinnoista ainoana poikkeuksena poistuvat kehykset = kehys -80 % ja linssit -50 %. Piilolinssitarjousta ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin, edut voimassa myymälässä. Tarjous on voimassa 8.3. asti.

Lisää verkkokaupasta

Piilolinssit verkosta

Silloin kun – urheilet, harrastat ulkoilua tai et ulkonäön vuoksi halua käyttää laseja – ovat piilolinssit mukava ja käytännöllinen vaihtoehto. Piilolinssejä voit käyttää myös kosmeettisista syistä, esimerkiksi muuttamaan silmiesi luonnollista väriä.

Tilaa piilolinssit helposti Instrun verkkokauppasta.

Aurinkolasit nyt edullisesti

Aurinkolasit peruslinsseillä suojaavat silmiä näkyvältä valolta. Aurinkolasilinssejä suositellaan otettavaksi pinnoitteilla, sillä niiden optiset ominaisuudet ovat tällöin huomattavasti paremmat.

Katso tarjoushinnastomme.

Varaa aika näöntarkastukseen

Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa 
ja voit peruuttaa sen milloin vain.