Kostutustuotteet - Piiloset

Kuivat, kutiavat tai rasittuneet silmät saavat nopeasti helpotusta kostutustuotteilla. Laadukkaassa valikoimassamme on paljon erilaisia vaihtoehtoja: kostutustipat, kostutussuihke ja kosteuttava silmägeeli. Tuotemerkkeinä mm. Piiloset ja Thealoz Duo. Kaikki tuotteet soveltuvat myös piilolinssien kanssa käytettäviksi. Jos silmäsi oirehtivat, tule myymäläämme ja täytä kuivasilmäoirekysely – henkilökuntamme auttaa sopivien kuivasilmätuotteiden valinnassa.

Rajaa
Suodattimet
  1. Merkki
    Piiloset
Muokkaa valintoja 1
Suodattimet
  1. Merkki
    Piiloset
Hinta
-
Sulje
3 tuotetta
Sivu 1/1
per sivu
3 tuotetta
Sivu 1/1
per sivu

Punoittavatko silmäsi, tai tunnetko silmissä kirvelyä tai väsymystä? Saatat kärsiä kuivasilmäisyydestä. Kuivat silmät eivät oireile kaikilla samalla tavalla, minkä vuoksi voi olla hankalaa yhdistää omat oireet silmien kuivuuteen. Suosittelemme kääntymään herkästi ammattilaisen puoleen, sillä lukuisista kostutustuotteista voi olla hankalaa löytää itselle sopivaa tuotetta. Instrumentariumissa on nyt seitsemän kuivan silmän oireisiin perehtynyttä klinikkaa eri puolilla Suomea. Kuivasilmäklinikoilla toimivat asiantuntijamme ovat erikoistuneet kuivan silmän oireiden syyn selvittämiseen ja hoitamiseen.

Tiesitkö, että voit lisätä kostutustuotteet myös kestotilaukseen. Näin saat juuri sinun silmillesi sopivat kostutustuotteet kotiisi säännöllisesti valitsemasi toimitusvälin mukaisesti. Kestotilaajana saat myös piilolinssit aina normaalihintoja edullisemmin (-15 %). Tutustu kestotilaukseen!