ACUVUE OASYS 1DAY ASTIGMATISM

Tarjoushinta 35,25 € Normaali hinta 47,00 €
Kotiintoimituspalvelusta aina
39,95 €

Nykyaikaisesta silikonihydrogeeli-materiaalista valmistettu hajataittoakorjaava kertakäyttöinen piilolinssi, joka vie piilolinssien turvallisuuden ja käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle.

Piilolinssissä on ainutlaatuinen HydraLuxe™- tekniikka, joka sitoo kosteuden piilolinssiin ja vastaa rakenteeltaan kyynelnestettä. Erinomainen hapanläpäisyky ja vesipitoisuus läpi koko piilolinssin tekevät käytöstä mukavaa, turvallista ja helppoa – linssien käsittely on erittäin helppoa. Linssissä on myös UV-suoja estämässä vahingollisen säteilyn pääsyä silmään. Linssissä on laajat voimakkuusrajat.

Lisätietoja
Käyttöaika Yksi päivä
Montako päivää voi käyttää peräkkäin 1
Käyttötapa Vain päiväkäyttö
Linssityyppi Toorinen
Materiaali Silikonihydrogeeli
Tarkka materiaali Senofilcon A
Vesipitoisuus 38%
Merkki Johnson & Johnson
Valmistaja Johnson & Johnson
Oikein/väärinpäin merkintä Kyllä
UV-suoja Kyllä
Käsittelyväri KYLLÄ
Tuotekoodi 2016878
Verkkokauppa Ostettavissa myymälöistä

KÄYTTÖOHJEET KERTAKÄYTTÖLINSSEILLE

Kertakäyttöpiilolinssejä saa pitää vain yhden käyttökerran ja ne on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Kertakäyttöpiilolinsseillä ei saa nukkua. Käytön jälkeen piilolinssit otetaan pois silmistä ja käytetyt piilolinssit hävitetään.

Kertakäyttöisten piilolinssien käsittely

Pese ja kuivaa kädet kunnolla aina ennen piilolinssien käsittelemistä. Ravista yksittäispakkausta ennen sen avaamista, jotta piilolinssi on varmasti kosketuksissa piilolinssinesteen kanssa. Irrota foliokansi ja poimi piilolinssi nesteestä etusormellasi. Ennen silmiin laittamista varmista, että linssit ovat oikeinpäin, ja että olet laittamassa oikeaa voimakkuutta oikeaan silmään. Muista myös tarkastaa linssien kunto ennen niiden asettamista silmiisi. Älä käytä piilolinssiä, jos huomaat sen olevan vaurioitunut.

Pese ja kuivaa kädet kunnolla myös ennen piilolinssien poisottamista silmistä. Poista linssit yksitellen silmistäsi. Laita käytetyt piilolinssit roskiin. Älä koskaan käytä samoja kertakäyttölinssejä useampia kertoja ja muista aina poistaa kertakäyttöpiilolinssit silmistäsi ennen nukkumaan menoa.

Noudata aina optikkosi antamia käyttöohjeita ja suosituksia käyttöajasta. Mikäli silmäsi tuntuvat kuivilta, käytä piilolinsseille soveltuvia kostutustuotteita kuten kostutustippoja, kostutussuihkeita tai kosteuttavia silmägeelejä.