1-DAY ACUVUE TRUEYE

Tarjoushinta 31,50 € Normaali hinta 35,00 €
Kotiintoimituspalvelusta aina
29,75 €

Nykyaikaisesta silikonihydrogeeli-materiaalista valmistettu kertakäyttöinen piilolinssi, joka on erittäin pehmeä ja mukavan tuntoinen silmissä.

Hydraclear™-teknologian ansiosta linssi säilyttää hapenläpäisykykynsä ja kosteutensa koko käytön ajan. Linssit ovat lisäksi erittäin pehmeät. Hyvä hapenläpäisykyky takaa, että silmät tuntuvat ja näyttävät terveiltä pidempään. Linssissä on myös UV-suoja. Trueye on ensimmäisen sukupolven silikonihydrogeeli-piilolinssi, josta silikonihydrogeeli-materiaalien kehitys on lähtenyt.

Lisätietoja
Käyttöaika Yksi päivä
Montako päivää voi käyttää peräkkäin 1
Käyttötapa Vain päiväkäyttö
Linssityyppi Sfäärinen
Materiaali Silikonihydrogeeli
Tarkka materiaali Narafilcon A
Vesipitoisuus 46%
Merkki Johnson & Johnson
Valmistaja Johnson & Johnson
Oikein/väärinpäin merkintä Kyllä
UV-suoja Kyllä
Käsittelyväri KYLLÄ
Tuotekoodi 1401619

KÄYTTÖOHJEET KERTAKÄYTTÖLINSSEILLE

Kertakäyttöpiilolinssejä saa pitää vain yhden käyttökerran ja ne on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Kertakäyttöpiilolinsseillä ei saa nukkua. Käytön jälkeen piilolinssit otetaan pois silmistä ja käytetyt piilolinssit hävitetään.

Kertakäyttöisten piilolinssien käsittely

Pese ja kuivaa kädet kunnolla aina ennen piilolinssien käsittelemistä. Ravista yksittäispakkausta ennen sen avaamista, jotta piilolinssi on varmasti kosketuksissa piilolinssinesteen kanssa. Irrota foliokansi ja poimi piilolinssi nesteestä etusormellasi. Ennen silmiin laittamista varmista, että linssit ovat oikeinpäin, ja että olet laittamassa oikeaa voimakkuutta oikeaan silmään. Muista myös tarkastaa linssien kunto ennen niiden asettamista silmiisi. Älä käytä piilolinssiä, jos huomaat sen olevan vaurioitunut.

Pese ja kuivaa kädet kunnolla myös ennen piilolinssien poisottamista silmistä. Poista linssit yksitellen silmistäsi. Laita käytetyt piilolinssit roskiin. Älä koskaan käytä samoja kertakäyttölinssejä useampia kertoja ja muista aina poistaa kertakäyttöpiilolinssit silmistäsi ennen nukkumaan menoa.

Noudata aina optikkosi antamia käyttöohjeita ja suosituksia käyttöajasta. Mikäli silmäsi tuntuvat kuivilta, käytä piilolinsseille soveltuvia kostutustuotteita kuten kostutustippoja, kostutussuihkeita tai kosteuttavia silmägeelejä.