Piilolinssit sopivat kaikille

Piilolinssit ovat mukava, käytännöllinen ja turvallinen vaihtoehto esimerkiksi urheillessa, ulkoillessa tai silloin, kun silmälasit tuntuvat häiritsevän. Piilolinsseillä saat vapautta elämääsi ja vaihtelua ulkonäköösi, halutessasi voit vaikka vaihtaa silmiesi väriä värillisillä piilolinssiellä.
Meiltä löydät markkinoiden tunnetuimmat piilolinssimerkit sekä iWear-piilolinssit, jotka ovat huippulaadukkaita ja hinnaltaan hyvin kilpailukykyisiä. Valittavanasi on erilaisia valmistumateriaaleja ja piilolinssityyppejä eri käyttötarpeisiin. Nykyaikaisia piilolinssejä saa myös hajataittoa korjaavina ja monitehoisina.

Piilolinssien käytölle ei ole ikärajaa

Nykyaikaisten piilolinssien käyttö on yksinkertaista ja helppoa, piilolinssit sopivat sinulle, kun silmäsi ovat terveet ja opit niiden käsittelyn. Piilolinssien soveltuvuus silmillesi tulee aina tutkia ennen kuin aloitat piilolinssien käytön. Tätä varten sinun tulee käydä piilolinssisovituksessa, jonka voi suorittaa optikko tai silmälääkäri. Jos et ole vielä täysi-ikäinen, keskustele vanhempiesi ja optikkosi tai optometristisi kanssa, sopivatko piilolinssit sinulle. Tärkeintä on, että osaa itse käsitellä piilolinssejä ohjeiden mukaisesti ja ottaa ne pois silmistäsi sekä laittaa ne silmiisi.

Tiesithän, että voit huoletta jatkaa piilolinssien käyttöä myös monitehosilmälasien rinnalla tai vaikkapa aloittaa piilolinssien käytön monitehopiilolinsseistä?

Piilolinsseillä voidaan korjata erilaisia näkövirheitä

Piilolinssejä saa nykyään lähes kaikilla voimakkuuksilla. Piilolinsseillä voidaan korjata myös hajataitteisuutta ja niitä on saatavana lisäksi monitehoisina, joten ne soveltuvat erinomaisesti ikänäköisille.

Piilolinssejä löytyy moneen eri käyttötarkoitukseen

Piilolinssit luokitellaan käyttöajan mukaisesti ja käyttötarpeestasi riippuen voit valita juuri sinulle sopivat piilolinssit. Piilolinssejä on saatavana paitsi kertakäyttöisinä myös päiväkäyttöisinä kuukausilinsseinä sekä jatkuvakäyttöisinä piilolinsseinä, joiden käyttöaika määräytyy linssikohtaisesti. Muistathan, että piilolinsseillä on mahdollista korjata myös hajataittoa ja niitä on olemassa myös monitehoisina - kysy rohkeasti sinulle sopivinta vaihtoehtoa optikoltasi, autamme aina mielellämme!

Kertakäyttöpiilolinssejä pidetään nimensä mukaisesti aina vain yhden kerran päiväkäytössä ja tämän jälkeen käytetty pari hävitetään ja seuraavan kerran otetaan jälleen uusi kertakäyttölinssipari käyttöön. Ne ovat helpoimmat, turvallisimmat ja huolettomimmat linssit. Niiden avulla on helppo piristää ilmettä ja ne ovat erityisen käteviä myös silloin, kun linssien pudistaminen on hygieenisesti hankalaa, esimerkiksi matkoilla tai uidessa.

Jatkuvakäyttöisiä piilolinssejä löytyy niin päiväkäyttöisinä kuukausilinsseinä kuin ns. "yötä-päivää" -linsseinä. Päiväkäyttöiset piilolinssit laitetaan silmiin käytön ajaksi, otetaan yöksi pois silmistä ja laitetaan säilytykseen puhdistusnesteeseen säilytyskoteloon. Niiden käyttöä jatketaan samalla linssiparilla valmistajan määrittelemän ajan verran, ennen kuin linssipari vaihdetaan uuteen. Ns. "yötä-päivää" -linssejä voi materiaalinsa puolesta pitää yhtäjaksoisesti silmissä valmistajan määrittelemän ajan verran ilman, että niitä täytyy poistaa silmistä nukkumisen ajaksi.

Linssien käyttöaika silmillesi määräytyy aina silmiesi ja valittujen piilolinssien ominaisuuksien mukaan. Totuttele ja aloita piilolinssien käyttö optikkosi / optometristisi ohjeiden ja seurantakäyntien mukaisesti, ja vaihda piilolinssit uusiin niiden käyttöajan mukaisesti. Tällöin silmäsi pysyvät terveinä, ja piilolinssisi ovat aina kirkkaat.


Instrumentarium-myymälässä voit kokeilla piilolinssejä optikkokäynnin yhteydessä! Varaa aika

Voit tilata piilolinssit myös kätevästi kestotilauksena.

Miksi tarkastuskäynti?

Jokaisen silmät ovat yksilölliset ja niinpä myös piilolinssien soveltuvuus on hyvin yksilöllistä. Me Instrumentariumissa haluamme varmistaa, että sinun piilolinssikäyttösi on sujunut hyvin, ja siksi suosittelemme säännöllisiä tarkastuksia optikollamme. Tarkastuksissa silmiesi kunto tutkitaana mikroskooppitutkimuksella. Tarkastuksessa nähdään, ovatko silmäsi voineet hyvin ja toimivatko piilolinssisi halutulla tavalla. Näin pystymme reagoimaan mahdollisiin muutoksiin hyvissä ajoin ennen kuin niistä on silmillesi haittaa. Lisäksi piilolinssioptikkosi luona saat ajankohtaista tietoa markkinoiden uusimmista ja turvallisimmista piilolinsseistä - ja pääset kokeilemaan niitä.