Hyviä uutisia meille, jotka olemme nähneet enemmän

Monien silmät ovat jääneet vaille välttämätöntä huolenpitoa, vaikka säännöllisen näöntarkastuksen tärkeys kasvaa silmien ikääntyessä. Pikkuhiljaa tapahtuvia muutoksia ei näet aina huomaa itse ajoissa. Näkemisen asiantuntija voi tunnistaa silmistä esim. orastavan kaihin tai diabeteksen merkkejä ja ohjaa tarvittaessa jatkotutkimuksiin. Haluamme pitää silmistäsi huolta läpi elämän ja päätimme siksi ryhtyä tuumasta toimeen.

Senioritarjous

Kutsumme nyt kaikki yli 65 vuotta täyttäneet ennennäkemättömän edulliseen näönhuoltoon

Yli 65-vuotiaana saat:

  • Maan kattavin, laajennettu näöntutkimus vain 25 €.
    (Laajennettu näöntutkimus yli 65-vuotiaille on tarjolla n. 80 myymälässä ympäri Suomen.)
  • Optikon näöntarkastus on ilmainen yli 65-vuotiaille kaikissa myymälöissä.
  • Silmälasit -40 % ja silmälasivakuutus kaupan päälle sekä
  • Monitehoaurinkolasit silmälasien ostajalle vain 99 € yli 65-vuotiaille kaikissa myymälöissä.
    (sis. aurinkolasikehyksen + linssin valikoidusta valikoimasta)

Varmistamme kaikin tavoin, että asiointi myymälöissämme on mahdollisimman turvallista. 

Mitä eroa on laajennetulla näöntutkimuksella ja optikon näöntarkastuksella?

Laajennetussa näöntutkimuksessa tutkitaan mm. toiminnallista näkemistä, kuten reaktionopeutta, näkökentän laajuutta tai kontrastinäköä eli valoisuuserojen erotuskykyä. Eli toisin sanoen kuinka hyvin pystyt näköäsi käyttämään. Nämä kaikki vaikuttavat olennaisesti mm. reagointikykyyn liikenteessä. Tuloksia ja kuvia vertailemalla on helpompi havaita muutoksia myöhemmin. Tutkimuksessa nähdään myös näkökentän puutokset ja reuna-alueiden muutokset sekä otetaan silmänpohjakuva, jonka mahdollistaa myös muutosten havaitsemisen tulevaisuudessa. Optikon näöntarkastuksessa tutkitaan näöntarkkuudet, silmälasivoimakkuudet, silmänpaine ja silmien yhteistoiminta.

Varaa aika

Etsi lähin myymäläsi ja varaa aika optikon näöntarkastukseen tai laajennettuun näöntutkimukseen. Huom! Kaikki laajennettua näöntutkimusta tarjoavat myymälät saat esiin klikkaamalla myymäläsivulla aktiiviseksi ruudun "laajennettu näöntutkimus". 

Tarjoukset voimassa yli 65-vuotiaille asiakkaille 30.9.2021 asti Instrumentarium-myymälöissä. Silmälasitarjous koskee uusia silmälasitilauksia sisältäen silmälasikehykset ja linssit. Silmälasien ostajalle vakuutus kaupan päälle ja Cline ja Dbyd-merkkiset monitehoaurinkolasit hintaan 99 € (ovh. 219 €). Laajennettu näöntutkimus tarjolla valikoiduissa myymälöissä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin.