Stockmann Itis SULJETTU-Helsinki-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Stockmann Itis SULJETTU

Itäkatu 1
00930 Helsinki

Myymälä sulkeutuu pysyvästi 6.2. klo 18.

Myymälämme sijaitsee Stockmann Itiksen ensimmäisessä kerroksessa, laukku- ja kenkäosaston vieressä. Stockmannin parkkihallista on suora hissiyhteys tavaratalon ensimmäiseen kerrokseen, jossa myymälämme sijaitsee.

Myymälästämme löydät ajankohtaisen valikoiman merkkikehyksiä ja huippuaurinkolaseja, kuten Ray-Ban, Superdry, Michael Kors, Dior, Prada, Fendi ja Oakley.

Meille pääsee yleensä silmälääkärin ja optikon tutkimuksiin nopealla aikataululla. Tutkimusta varten täytyy pyörätuolista siirtyä tutkimustuoliin.

Tervetuloa!

Aukioloajat


Myymälän viimeinen aukiolopäivä on su 6.2. Tervetuloa asioimaan Itiksen toiseen Instrumentariumiin Pasaasille, Hansasillan ja Hesburgerin viereen!
Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta Terveisin, Instrumentarium Itiksen henkilökunta

Myymälän puhelinnumero
020332866

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

helsinki.stockmannitis@instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös laajan Solaris aurinkolasivalikoiman ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri.

Tax free -mahdollisuus

Hanki aurinko- ja silmälasit Instrumentariumista tax free -ostoksena.

Meillä palvelevat optikot

Meillä vastaanottavat silmälääkärit

Meillä palvelevat myyjät

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen