Instrumentarium Silmä-Pulssi-Turku-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Instrumentarium Silmä-Pulssi

Humalistonkatu 9
20100 Turku

Poikkeusaukioloajat:
TI 6.12 suljettu
PE 23.12 klo 9-16.30
LA 24.12 - MA 26.12 suljettu
PE 6.1.2023 suljettu 

 

Silmä-Pulssissa pitävät vastaanottoaan useat silmäkirurgit, jotka ovat erikoistuneet silmän alueen kirurgisiin toimenpiteisiin ja tekevät myös kaihileikkauksia Terveystalossa. Myymälä sijaitsee Puutarhakadun ja Humalistonkadun kulmassa. Myymälään on esteetön sisäänpääsy.  Silmä-Pulssin silmälääkäreiden tutkimus-ja hoitohinnasto.

Olemme avoinna poikkeusaukioloin. Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja ohjeisiin. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta

Aukioloajat
ma–pe
9 - 17:30
la–su
Suljettu
Myymälän puhelinnumero
0203 32851

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Silmälääkärin puhelinnumero
020 332851

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

turku.pulssi@instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös aurinkolasit ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen