Lauttasaari-Helsinki-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Lauttasaari

Lauttasaarentie 28, Kauppakeskus Lauttis
00200 Helsinki

Hyvä asiakas,

Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja - ohjeisiin.

Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamnme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta

Terveisin,

Instrumentarium henkilökunta

Esteettömyys: Pyörätuoliasiakkaat saattajan kanssa. pystyttävä itse tai saattajan kanssa siirtymään näöntarkastus / tutkimustuoliin.

Silmälääkärin vastaanottoaika tulee peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä. Silmälääkäri veloittaa peruuttamattomasta ajasta 50-80 €.

Myymälämme sijaitsee Lauttasaarentien varrella, kauppakeskus Lauttiksessa. Sisäänkäynti myymäläämme on Lauttasaarentien puolelta.

Pysäköinti: EuroPark P-Lauttis

sisäänajo tasoille P1 ja P2: Lauttasaarentie 25, 00210 Helsinki

sisäänajo tasolle P1: Otavantie 9, 00210 Helsinki

ulosajo: Lauttasaarentie 25, 00210 Helsinki

Aukioloajat
ma–pe
10-18
la
10-16
su
suljettu

ti 6.12 itsenäisyyspäivä suljettu

Myymälän puhelinnumero
0203 32771

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

helsinki.lauttasaari@instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös laajan Solaris aurinkolasivalikoiman ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen