Kittilä - Kittilä - Myymälät ja optikot - Instrumentarium

Kittilä

Valtatie 2-4
99100 Kittilä

Myymälä sijaitsee Kittilän kirkonkylän eteläpäässä, katutasossa. Parkkipaikka on rakennuksen vieressä. Myymälään on esteetön kulku pyörätuolilla mutta henkilön on pystyttävä itse tai saattajan avustuksella siirtymään näöntarkastustuoliin.

Aukioloajat
ma–ti
suljettu
ke
9-16:30
to–la
suljettu

Myymälä suljettu ke 15.7. Olemme avoinna 24.6. alkaen. Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta Terveisin, Instrumentarium Kittilän henkilökunta

Myymälän puhelinnumero
0203 32847

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

kittila (at) instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös aurinkolasit ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri.

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen