Kitee - Kitee - Myymälät ja optikot - Instrumentarium

Kitee

Kiteentie 6
82500 Kitee

Hyvä asiakas,

myymälämme on suljettu toistaiseksi 3.4. alkaen. Pahoittelemme tilannetta. Palvelemme sinua verkkokaupassamme ja asiakaspalvelussamme.

Lue lisätietoja: www.instru.fi

Terveisin Instrumentarium Kitee

Myymälämme sijaitsee Kauppakeskus Kupiaisessa, Kiteentien puolella, Marimekon vieressä. Pysäköinti on maksuton Kupiaisen pysäköintialueella. Myymälään pääsee pyörätuolilla, mutta vastaanottotiloissa asiakkaan täytyy itse pystyä siirtymään pyörätuolista tutkimustuoliin. Palvelemme seuraavissa asioissa: - Silmälääkäripalvelut - Työnäköoptikko - Piilolinssit - Silmänpaineen mittaus - Silmänpohjakuvaus Meillä on mahdollisuus tehdä näkökenttä-, kontrastinäkö- ja reaktionäkötutkimukset Ocusweep-laitteella. Lisätietoja tutkimuksista saat myymälämme henkilökunnalta.

Aukioloajat
ma–pe
9-17
la–su
suljettu

Myymälämme on suljettu toistaiseksi 3.4.2020 alkaen

Myymälän puhelinnumero
0203 32780

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

kitee (at) instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös aurinkolasit ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen