Michael Kors – amerikkalaista sporttisuutta ja seurapiirien säihkettä

Tunnettu ja palkittu, suunnittelijansa nimeä kantava brändi Michael Kors on sekoitus amerikkalaista sporttisuutta, naisellista eleganssia ja seurapiirien säihkettä. Vuodesta 1981 menestyksekkäästi brändiään luotsannut Kors kiinnittää erityisesti huomiota asusteisiin, ja brändi onkin tunnettu tyylikkäistä laukuistaan ja näyttävistä aurinkolaseistaan.

Michael Kors 2021

Suunnittelun takana on idea ajattomasta designista, joka antaa tilanteeseen kuin tilanteeseen silauksen luksusta. Se saa käyttäjänsä tuntemaan olonsa itsevarmaksi ja upeaksi tuomalla harkittuja yksityiskohtia rentoon ja urbaaniin sporttityyliin sekä arvokkuutta ja yllätyksellisyyttä klassisen tyylikkääseen pukeutumiseen. 

Michael Korsin aurinko­‑ ja silmälasimallit ovat brändin ihanteiden ilmentymä. Instrumentariumin mallistosta löytyvät mallit kunnioittavat jokainen uskollisesti glamourilla ja itsevarmuudella höystettyä linjaa. 

Michael Kors

Musta ja ruskea metallin rinnalla luo ajattoman asiallisen lookin. Tällä kehyksellä saat modernin hienostuneen ilmeen arjen edustustilanteisiin.

Inspiroidu kevään uutuuksista ja päivitä kehystyylisi

Hyvä aurinko- ja silmälasityyli kestää aikaa, mutta joskus rakkainkin tyyli kaipaa päivitystä. Inspiroidu Michael Korsin kevään uutuuksista sekä ajattomista klassikkoista ja päivitä tyylisi nyt. Tilaa aurinkolasit tai yksitehosilmälasit kätevästi verkosta tai etsi lähin myymäläsi, jossa kehysasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan tyylisi sopivat lasit. 

Michael Kors

Kaipaatko vanhan ajan Hollywood -tyyliä? Nämä lasit korostava naisellisuutta kissamaisella siluetillaan ja korumaisen kauniilla yksityiskohdillaan. 

Michael Kors 2021

Haluatko särmikkyyttä tyyliisi? Näissä laseissa kehykset ovat kevyet ja sirot, mutta luovat silti persoonallisen ja näyttävän vaikutelman suorakulmaisuudellaan.

Michael Kors 2021

Anna sisäisen filmitähtesi loistaa! Aidon seurapiirielämän tuntua ei synny ilman valtavia aurinkolaseja. Ikoninen MK-logo saa yksinoikeudella olla näyttävästi esillä.

Michael Kors 2021

Katse, joka erottuu joukosta. Läpikuultavat kehykset luovat uniikin ilmeen, jota kultaiset yksityiskohdat täydentävät kauniisti

Michael Kors 2021

Upean kiiltävät, mutta sirot metalliaisat näyttävät kauniilta kirkkaassa auringossa. Pehmeän ruskeat linssit tarjoavat silmille aina miellyttävän ja tyylikkään suojan. 

Lue myös

Pidä aurinkolasit kunnossa – 5 tärkeintä vinkkiä

Silmälasit ja aurinkolasit ovat kasvojesi kruunu. Pidä laseista huolta, jotta ne säilyttävät ansaitsemaansa loiston.

Milloin näöntarkastus olisi syytä varata?

Eri ikävaiheissa näkö kuormittuu eri tavalla. Siksi näöntarkastuksessa on syytä käydä säännöllisesti lapsesta lähtien. Lue tarkemmin, millaisista merkeistä voit huomata, että näöntarkastus on tarpeen. Jokaisella ikäryhmällä on omat haasteensa – lapset ja nuoret viettävät paljon aikaa digilaitteiden äärellä, aikuiset kohtaavat ikänäköhaasteita.