Lähes kaikki myymälämme ovat juhannuksen jälkeen avoinna

Hyvä asiakkaamme,

Pian lähes kaikki Instrumentarium-myymälämme ovat jälleen avoinna palvellaksemme sinua yksilöllisissä näönhuollon tarpeissasi koronavirustilanteen jatkuessa. 

Päädyimme sulkemaan omat myymälämme huhtikuun alussa koronavirustilanteen vuoksi. Toukokuun alusta alkaen olemme avanneet myymälöitämme vaiheittain. Tällä olemme halunneet varmistaa, että uudet koronavirustilanteeseen mukautetut toimintatapamme tekevät asioinnista mahdollisimman turvallista sekä sinulle että henkilökunnallemme.

Avaamme 16.6. 30 myymälää ja 23.6. 31 myymälää. Tämän jälkeen valtaosa myymälöistämme on auki. Ajantasaiset tiedot tulevista avauksista ja avoinna olevista myymälöistä löytyy täältä. Avoinna olevien myymälöiden aukioloajat näet myymäläkohtaisilta sivuilta. Myymälöistä on mahdollisuuksien mukaan saatavilla myös silmälääkärin palvelut.

Lisätietoa uusista toimintatavoistamme ja koronaviruksen vaikutuksesta Instrumentarium-ketjun toimintaan on koottu ohjesivullemme. Osa toimintatavoista on otettu käyttöön jo ennen myymälöiden sulkemista ja osa tulee käyttöön vaiheittain.

Tiesitkö, että verkkokaupastamme saa nykyisin piilolinssien ja aurinkolasien lisäksi myös yksitehosilmälaseja? Lisätietoa silmälasien verkkokaupastamme löydät täältä. Silmälasit tai aurinkolasi vahvuuksilla voit halutessasi tilata myös puhelinpalvelustamme, josta löydät tarkempaa tietoa täältä.

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-17 osoitteessa asiakaspalvelu@instru.fi. Tavoitat meidät myös chat-palvelussamme ja sosiaalisen median kanavissamme.

Lämpimästi tervetuloa asioimaan kanssamme! Ihana nähdä jälleen!