Balmuirkehykset Instrumentariumista

Instrumentarium ja Balmuir lanseeraavat yhteistyössä ensimmäisen kehys- ja aurinkolasimallistonsa, jossa muotoilu ja vastuulliset materiaalit ovat keskiössä. Mallisto tarjoaa kauniita, käytännöllisiä ja ekologisia tuotteita, jotka tuovat iloa käyttäjälleen joka päivä.

Balmuir on suomalainen lifestyle-brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu vaatteista, asusteista sekä sisustus- ja lahjatuotteista. Kaikki Balmuir-tuotteet valmistetaan ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden toimesta korkealaatuisia luonnonmateriaaleja käyttäen, painoarvoina laatu ja vastuullisuus.

Valeria-kehykset
Montserrat-aurinkolasit ja Palma Twilly -huivi

Balmuir silmälasimalliston avainasemassa tyyli, käyttömukavuus ja vastuullisuus

Yhteistyömalliston silmälasikehykset ovat ikonisia ja itsevarmoja. Suunnittelussa on huomioitu värien yhdisteltävyys ja pohjoismainen käyttömukavuus. Kehykset ovat kasvoilla niin tärkeällä paikalla, että halusimme panostaa suunnittelussa erityisesti hyvään istuvuuteen.

Kehysten materiaaliksi on valittu vastuullinen bioasetaatti, joka on biologisesti hajoava materiaali. Luonnonmateriaalipohjaisessa asetaatissa yhdistyvät selluloosa-asetaatti ja kasviperäinen pehmitinaine. Metallikehykset ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä.  

Viisi upeaa aurinkolasimallia

Balmuir-aurinkolasimallistossa on viisi upeaa aurinkolasimallia, joissa yhdistyy Balmuirille tunnusomaisia yksityiskohtia.

Kaikkia viittä aurinkolasimallia on saatavana kahdessa eri värissä, joten valinnanvaraa löytyy. 

Viisi tyylikästä kehysmallia

Balmuir-silmälaseissa värimaailma koostuu Balmuirin klassisista maanläheisistä sävyistä, jotka läpikuultava materiaali tuo kauniisti esille. 

Kaikkia viittä silmälasikehysmallia on saatavana kahdessa eri värissä, joten voit valita jopa kymmenestä kehyksestä suosikkisi.