Avaamme osan myymälöistämme 7.5.2020 - koronavirustilannetta seurataan edelleen

30.4.2020

Hyvä asiakkaamme,

Avaamme osan myymälöistämme 7.5. rajoitetuin aukioloajoin palvellaksemme sinua yksilöllisissä näönhuollon tarpeissasi koronavirustilanteen jatkuessa. Jotta mahdollisimman monella asiakkaallamme olisi mahdollisuus päästä asioimaan kanssamme myös liikkeissämme, avaamme kaksikymmentä myymälää eri puolilla Suomea. Myymälöistä on mahdollisuuksien mukaan saatavilla myös silmälääkärin palvelut.

Päädyimme huhtikuun alussa sulkemaan omat myymälämme ehkäistäksemme koronaviruksen leviämistä. Yrittäjävetoiset myymälämme ovat voineet olla avoinna yrittäjän päätöksellä. Olemme seuranneet tilanteen kehittymistä myymälöidemme ollessa kiinni ja kuunnelleet asiakkaidemme ja työntekijöidemme palautetta.

Noudatamme myymälöissämme jatkossakin koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Osa toimintatavoista otettiin käyttöön jo ennen omien myymälöidemme sulkemista. Sulun aikana olemme myös tehneet muutoksia myymäläympäristöömme, jotta asiointi olisi sinulle ja henkilökunnallemme mahdollisimman turvallista poikkeusolosuhteiden jatkuessa. Osa uusista toimintatavoista tulee käyttöön vaiheittain. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin.

Palvelemme sinua 7.5. avattavien ja yrittäjävetoisten myymälöiden lisäksi verkkokaupassamme ja asiakaspalvelussamme. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: Tietoa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksesta Instrumentarium-ketjun toimintaan.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Avaamme seuraavat myymälät 7.5. alkaen:

Instrumentarium Helsinki Aleksanterinkatu
Instrumentarium Vantaa Tikkurila
Instrumentarium Espoo Tapiola
Instrumentarium Riihimäki
Instrumentarium Pori
Instrumentarium Turku Pupilli
Instrumentarium Tampere Koskipuisto
Instrumentarium Vaasa
Instrumentarium Seinäjoki
Instrumentarium Jyväskylä Seppälä
Instrumentarium Oulu Hallituskatu
Instrumentarium Rovaniemi
Instrumentarium Kajaani
Instrumentarium Mikkeli
Instrumentarium Lahti
Instrumentarium Lappeenranta
Instrumentarium Kotka
Instrumentarium Kouvola
Instrumentarium Kuopio Aapeli
Instrumentarium Joensuu

Ajantasaiset tiedot avoinna olevista myymälöistä löydät täältä.