AURINKOLASI-
TRENDIT 2020

Oletko valmis aurinkoon? Löydä laadukkaat uudet aurinkolasit jokaiselle budjetille.

Laadukkaat aurinkolasit pitävät huolta silmistäsi. Uudista aurinkolasityylisi Instrun upeilla uusilla kehysmalleilla! Mikä uutuuksista sopii juuri sinun tyyliisi?

Oletko valmis uuteen aurinkolasitrendiin 2020?

Näyttävät sporttilasit tekevät tänä keväänä paluun. Virtaviivaiset kehykset ovat nyt tyylikkäämmät kuin koskaan aikaisemmin. Uudet aurinkolasimallit yhdistävät urheilullisuuden ja klassiset muodot. Sen ansiosta niitä voi käyttää niin treeneissä kuin toimistossakin. Ne sopivat sporttiseen elämäntyyliin – tai penkkiurheiluun.

Sporttilasit, Carrera, Oakley

Näiden aurinkolasien kantaja voi nauttia sekä toiminnallisuudesta että tyylistä. Materiaalit ovat keveitä ja linssit nykyaikaisen teknologian mukaisia. Urheilullisesti kaartuvat pilottilasit uhkuvat energiaa. Sävytetyt peililasit puolestaan muistuttavat vuosituhannen vaihteesta. Nyt ne sekä tuntuvat että näyttävät paremmalta.

Carreran pilottikehykset ovat energiset ja tyylikkäät. Oakleyn näyttävissä aurinkolaseissa linssit on suunniteltu hienosäätämään näkymää ja optimoimaan kontrasteja. 

Voivatko aurinkolasikehykset olla näin kauniit?

Japanilaisen kodinhoitoguru sanoo, että tavaroiden pitää tuottaa iloa. Uusimmat aurinkolasimallit tekevät juuri niin. Koristeelliset kehykset ovat kauniita ja ihana asettaa nenälle. Trendikkäät kehykset ovat ihastuttavaa pastellisävyä tai koristeltu kauniilla metalliosilla. Ne tekevät arjesta kaunista.

Suloiset kehykset sopivat täydellisesti arkeen ja juhlaan. Juhlissa ne tekevät asusta erittäin harkitun näköisen. Arjessa ne muistuttavat siitä, että olet kaiken hyvän arvoinen. Kaunis muotoilu on myös hyödyllinen: lasikaunokaisia on mahdoton unohtaa kotiin.

Guccin kehyksissä on hurmaava roosan sävy. Max Maran kehys vie sydämen muodollaan ja metallikoristeilla.

Kauniit

Onko tämä maailman helpoin aurinkolasimalli?

Oletko kyllästynyt trendeihin ja uupunut jatkuvaan uudistumiseen? Jos unelmiesi aurinkolasit ovat aivan tavalliset aurinkolasit, nyt on aika marssia optikolle. Tämän kevään mallistoissa on hurmaavalla tavalla huomaamattomia uutuuskehyksiä, jotka sopivat kaikille ja kaikkiin asuihin.

Helppo

Peruslaseissa on kevyet metallikehykset ja keskikokoiset linssit. Ne ovat siistit, asialliset ja pitävät silmäsi piilossa auringonsäteiltä. Niihin on mahdoton kyllästyä. Laseissa on myös nenätyynyt istuvuuden takaamiseksi. Siksi tuskin huomaat niiden olemassaoloa. Juuri niin kuin toivoitkin.

Polaroidin kehykset ovat vaivattomat ja edulliset. Ray-Banin aurinkolasit ovat täydellisen ajattomat ja helpot.

Lisää kauden upeita uutuusaurinkolaseja 2020 instru.fi. Tervetuloa kokeilemaan ja löytämään omat suosikkisi Instrumentariumin myymälöistä ja aurinkolasit löydät nyt myös verkkokaupastamme.