Laske kehysten ja linssien kokonaishinta

Aurinkolasien kokonaishinta muodostuu kehysten lisäksi eri linssivaihtoehdoista.

Kehykset
RAY-BAN®
+
Linssit
=
Kokonaishinta

Kaikki silmälasit -40 % sisältää kehykset ja linssit

Tarjous koskee silmälasitilauksia (sisältää silmälasikehykset ja linssit). Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin.
Tarjous on voimassa 9.2.2020 asti uusiin tilauksiin silmälasien ostajalle.
Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin. Linssit -40 % voi yhdistää siihen, että linssittää myös oman olemassa olevan kehyksen, tällöin peritään hiontamaksun 50 €/linssi.

Lisäksi silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €.

Toiset parit -50 %

Silmälasien tai aurinkolasien voimakkuuksilla ostajalle piilolinssit, aurinkolasit voimakkuuksilla, aurinkolasit ilman voimakkuuksia ja toiset silmälasit -50 % - voi valita vaikka kaikki! Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin. Pakettihinnoitellut aurinkolasit kuten Uvex Sports, Ray-Ban RX ja Oakley -25 %. Henkilökohtainen etu voimassa 1. lasien noutoon saakka. 1. pari on aina bruttohinnaltaan (ennen alennuksia) kalliimpi pari. Silmälasien 50 % alennuslasketaan normaalihinnoista ainoana poikkeuksena poistuvat kehykset = kehys -80 % ja linssit -50 %. Piiloinssitarjousta ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin, edut voimassa myymälässä.

Lisää verkkokaupasta

Piilolinssit verkosta

Silloin kun – urheilet, harrastat ulkoilua tai et ulkonäön vuoksi halua käyttää laseja – ovat piilolinssit mukava ja käytännöllinen vaihtoehto. Piilolinssejä voit käyttää myös kosmeettisista syistä, esimerkiksi muuttamaan silmiesi luonnollista väriä.

Tilaa piilolinssit helposti Instrun verkkokauppasta.

Aurinkolasit nyt edullisesti

Aurinkolasit peruslinsseillä suojaavat silmiä näkyvältä valolta. Aurinkolasilinssejä suositellaan otettavaksi pinnoitteilla, sillä niiden optiset ominaisuudet ovat tällöin huomattavasti paremmat.

Katso tarjoushinnastomme.

Varaa aika näöntarkastukseen

Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa 
ja voit peruuttaa sen milloin vain.