Solaris - kansainvälinen aurinkolasien erikoisliike

Solaris – kansainvälinen aurinkolasien erikoisliike

Solaris on maailman johtava aurinkolasien erikoisliike ja palvelee monipuolisen valikoimansa ja asiantuntevan henkilökuntansa avulla tyylitietoisia kuluttajia ympäri maailmaa. Solaris tarjoilee aurinkolasimuotia klassikkomalleista aina viimeisimpiin uutuuksiin. Maailmalla Solaris onkin tunnettu juuri kuumimpien brändien ja trendien kohtaamispaikkana. Solaris-aurinkolasivalikoima on monipuolistanut Instrumentarium myymälöiden tarjontaa ja palvelua entisestään.

Pohjoismaiden ensimmäinen Solaris-aurinkolasiliike avattiin keväällä 2014 Aleksanterinkadun Instrumentariumin yhteyteen. Nyt liikkeitä on jo 15 ympäri Suomea.

 

 

 

Kaikista Instrumentariumin myymälöistä löydät laadukkaan ja kattavan valikoiman aurinkolaseja. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat aurinkolasit.

 

Kaikki myymälät
Yleinen aurinkolasivalikoimamme

 

Uusimmat blogipostaukset Solaris-myymälästä

 

 

Kesän kuumin asuste

Life of Silja - Kesän kuumin asuste!

"Mun mielestä aurinkoisilla ja kuumilla ilmoilla ihan ehdottomasti paras asuste on kauniit ja näyttävät aurinkolasit. Itse en ainakaan tykkää helteillä käyttää mitään koruja ja pukeutuminen on helposti sen verran niukkaa sekä mukavuudenhaluistakin, että aurinkolaseilla on kiva (ja helppo) tuoda kokonaisuuteen edes jotain särmää. Kävinkin kuukausi sitten Indiedaysin Inspiration Dayssä tsekkaamassa mm. Instrumentariumin pisteeltä tämän kesän aurinkolasitrendejä, ja pääsin testailemaan paikanpäällä omia suosikkejani."

Summer trends

Sara Ollila -Summer Trends Instrumentarium

"Käytiin tyttöjen kanssa tutustumassa Instrun värikkäällä pisteellä kesän Solariksen aurinkolasimallistoon, heidän Fuzion step into the world-kehysmallistoon, ja tottakai kuvauttamassa itsemme lasit päässä."

Solaris mallisto

Uino - So Real

"Solariksen aurinkolasimallisto oli ihan huippi! Kävin monesti hypistelemässä laseja, sillä sieltä löytyi sellaisia malleja mitä en ole muualla törmännyt..."