NAISTEN SILMÄLASIT

KAIKKI KEHYKSET -50 % JA TOISET LASIT KAUPAN PÄÄLLE ITSELLESI TAI KENELLE HALUAT

Lisäksi yksilölliset linssit -100 €

Instrumentariumilla on laaja valikoima naisten silmälaseja ja kehysvalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Naisten silmälaseja löytyy monilta merkeiltä, kuten Calvin Klein, Guess, Kalevala Koru, BurberryGucci ja Max Mara ja Heritagen kattavista mallistoista löytyy upeat naisten kehykset.

Silmälasikehyksen valinnassa on aina yhtä tärkeää huomioida kasvojen muoto, silmälasien käyttötarkoitus ja omat mieltymykset.

Tällä hetkellä naisten silmälaseissa korostuu käyttömukavuus, hienostuneet yksityiskohdat ja uudenlaiset pinnat. Kehysasiantuntijamme auttavat sinua aina kehyksen valinnassa.

Tarjousehdot

Sivu 1/10

Varaa aika optikon näöntarkastukseen

09-4241 7000 Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

Instrumentariumista juuri sinulle sopivat yksilölliset ja laadukkaat silmälasit. Laajassa valikoimassa mukana silmälasien huippumerkit, kuten Ray-Ban, Gucci, Guess, Dior, Versace ja monia muita. Instrumentariumin optikot auttavat löytämään aina juuri sinulle sopivan näkemisen ratkaisun. Silmälasivalikoimat vaihtelevat jonkin verran myymälöittäin. Tule tutustumaan aurinkolaseihin lähimpään myymälään.

Tilaa Instrumentariumin uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduistamme