Oletko harkinnut piilolinssejä?

Koetko, että silmälasit ovat joissain tilanteissa tiellä tai onko silmälaseillasi riski rikkoontua esimerkiksi töissä tai harrastuksissa? Haluaisitko lähteä ulos ilman laseja? Jos näin on, ovat piilolinssit ehdottomasti kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.

KOE PIILOLINSSIEN TUOMA VAPAUS

Instrumentariumista löydät markkinoiden tunnetuimmat piilolinssimerkit sekä laadukkaat ja edulliset iWear-piilolinssit. Valittavanasi on erilaisia valmistusmateriaaleja ja piilolinssityyppejä eri käyttötarpeisiin.

 

 

Piilolinssit urheiluun

Ulkoillessa

 

Piilolinssit aurinkolasien kanssa

Aurinkolasien kanssa

 

Piilolinssit matkustukseen

Vaihtelun vuoksi

 

Piilolinssit harrastuksiin

Harrastuksissa

 

Tutustu piilolinssivalikoimaan

 

Piilolinssinäöntarkastus

1. Piilolinssinäöntarkastus

Instrumentariumin ammattitaitoiset optikot kartoittavat tarpeesi ja auttavat löytämään juuri sinulle sopivat piilolinssit.

Varaa aika näöntarkastukseen

 

 

Piilolinssien käytön opetteleminen

2.Piilolinssien käytön opetteleminen

Optikon opastuksella opit käsittelemään piilolinssejä oikein, jonka jälkeen voit turvallisesti jatkaa harjoittelua kotona.

 

Näin laitat piilolinssit

 

 

Sopivat piilolinssit

3.Sopivan piilolinssin valitseminen

Parhaiten sinulle soveltuvien piilolinssien löydyttyä, saat niitä helposti lisää Instrumentariumin myymälöistä tai verkkokaupasta. Mikäli sinulla on kysyttävää piilolinsseistä, löydät aina asiantuntevaa apua myymälöistämme.


Katso lähin myymälä

 

 

Piilolinssien kotiintoimituspalvelu

4.Kotiintoimituspalvelu

Kotiintoimituspalvelusta saat piilolinssit suoraan kotiisi säännöllisin väliajoin. Kotiintoimituspalveluun voit liittyä kätevästi myymälässä tai verkkokaupassa.

Tutustu Kotiintoimituspalveluun

Muista piilolinssikontrolli!

Haluamme Instrumentariumissa varmistaa, että silmäsi voivat hyvin ja käyttämäsi piilolinssit soveltuvat sinulle edelleen. Vuosittaisessa piilolinssikontrollissa käymme läpi nämä asiat ja samalla saat päivitetyn piilolinssireseptin sekä tietoa markkinoiden uusimmista piilolinsseistä.

 

Varaa aika kontrolliin

Tilaa Instrumentariumin uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduistamme