Monitehopiilolinssit - Näkemisen vapaus ilman silmälaseja

 

Yleensä yli 45-vuotiaat tarvitsevat erillistä korjausta lähinäkemiseen, mutta tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että sinun tulisi lopettaa piilolinssien käyttö tai ettet voisi aloittaa piilolinssien käyttöä. Piilolinssejä on saatavana yhtä lailla myös monitehoina ja niiden avulla näkeminen eri etäisyyksille on jälleen vaivatonta ja helppoa.

 

Monitehopiilolinssien käyttö

 

Monitehopiilolinssit voidaan rinnastaa käyttötarkoitukseltaan monitehosilmälaseihin – molemmista löytyvät eri etäisyyksille tarvittavat vahvuudet.

 

Hyviä puolia monitehopiilolinsseissä on monia, kuten se, että eri etäisyyksille tarkoitetut voimakkuusalueet löytyvät kaikkiin katselusuuntiin. Monitehoisilla silmälaseilla ei onnistu esimerkiksi yläviistoon katsominen, mutta monitehopiilolinsseillä kyllä. Piilolinssien käyttö ei myöskään rajoita näköaluetta eli näkökentän laajuus on sama kuin ilman lasejakin, mutta voimakkuuksien ansiosta tietenkin tarkempi. Lisäksi liikkuminen monitehopiilolinsseillä on miellyttävää, koska niiden kanssa ei esiinny vääristymiä tai keinumista.

 

Nykyaikaisten materiaalien ansiosta myös kuivasilmäisille löytyy helposti toimiva ratkaisu monitehoina, ja ne sopivat myös kaihileikatuille. Moniteholinssejä löytyy niin kertakäyttöisinä kuin jatkuvakäyttöisinäkin. Mikäli sinulla on tarvetta hajataittoakorjaaville monitehopiilolinsseille, ota yhteyttä lähimpään Instrumentarium-myymälään.

 

Kokeile monitehopiilolinssejä

 

Monitehopiilolinssien toiminta

 

Ikääntymisen myötä silmän mykiön joustavuus alkaa pikku hiljaa vähentyä luonnollisista fysiologisista syistä johtuen ja tämän vuoksi yli 45-vuotiaat yleensä tarvitsevat erillisen korjauksen lähinäkemiseen. Korjaus hoituu lisäämällä lähinäön tueksi plus-voimakkuutta, mikä auttaa silmää näkemään jälleen tarkasti halutulle lähietäisyydelle.

 

Piilolinsseissä lähilisä on toteutettu eri tavalla kuin silmälasilinsseissä – yleensä rengasmaisina voimakkuusmuutoksina, joiden avulla näkeminen on portaatonta ja miellyttävää kaukaa lähelle. Silmä mukautuu helposti piilolinssin lähialueeseen, joka sijaitsee usein keskellä linssiä sekä kauko-osaan, joka on piilolinssin ulommilla alueilla. Keskellä sijaitseva lähiosa ei häiritse kauas katsoessa, koska pupillin koko on yleensä suurempi kuin lähiosan koko ja toisinpäin ajateltuna lähelle katsoessa pupillin koko supistuu sen verran, että lähiosa on helppo löytää ja näin ollen katsottava kohde näkyy tarkkana.

Kokeile monitehopiilolinssejä ilmaiseksi

Oletko harkinnut piilolinssejä?

Koetko, että silmälasit ovat jossain tilanteissa tiellä tai onko silmälaseillasi riski rikkoontua esimerkiksi töissä tai harrastuksissa? Haluaisitko lähteä ulos ilman laseja? Jos näin on, ovat piilolinssit ehdottomasti kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.

Lue lisää

 

VARAA AIKA
LÄHIMPÄÄN MYYMÄLÄÄMME

Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

 

 

 

Tilaa Instrumentariumin uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduistamme