Erämaksulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa silmälaseille

Silmälasit erämaksulla? Kuuden kuukauden koroton ja kuluton maksuaika helpottaa ostostesi maksua. Luoton edut saat käyttöösi kätevästi Instrumentarium-myymälöissä ympäri Suomen.

Instrumentarium palvelee sinua kaikissa näkemiseen liittyvissä asioissa. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden tehdä silmälasihankintasi silloin, kun sinä sitä haluat. Siksi tarjoammekin joustavaa ja vaivatonta rahoitusratkaisua, jossa on mahdollisuus jopa kuuden kuukauden korottamaan ja kuluttomaan maksuaikaan ostostesi summalle tilausvahvistusmaksun jälkeen.

Hyödynnä asiakkaanamme luoton edut

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain todistaa henkilöllisyytesi ja antaa yhteystietosi reaaliaikaisen luottopäätöksen tekemiseksi kassalla. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman allekirjoituksellasi, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi. Jos laskun saatuasi haluat maksaa ostoksesi sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä laskusta erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lindorff.fi. Sinulla on mahdollista saada jopa 6 kk korotonta maksuaikaa laskun päiväyksestä.

Erämaksu on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Jos laskun saatuasi haluat maksaa ostoksesi sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä laskusta erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lindorff.fi. Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen.

Saat kuukausittain laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu. Osoitteessa bill.lindorff.fi pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä. Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 0 € ja erämaksun luottokorko 0 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 euron luotolle tyypillisellä 12 kuukauden maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 0 %. Ostoksen luotollinen kokonaissumma on 1000,00 €. Maksuerät laskutetaan kuukausittain.

Maksuvaihtoehdot

Ostosumma ja mahdollisten maksuerien määrä

 • 50 - 79,99 euron ostos voidaan maksaa 1 erässä.
 • 80 - 119,99 euron ostos voidaan maksaa 1 - 2 erässä.
 • 120 - 159,99 euron ostos voidaan maksaa 1 - 3 erässä.
 • 160 - 199,99 euron ostos voidaan maksaa 1 - 4 erässä.
 • 200 - 239,99 euron ostos voidaan maksaa 1 - 5 erässä.
 • yli 240,00 euron ostos voidaan maksaa 1 - 6 erässä.

Huom! Tilausvahvistusmaksu maksetaan aina tilattaessa. Ostettaessa Instrumentariumissa erämaksulla minimiostos on 50€ ja minimimaksu 40€/erä.

 

Edut:

 • Voit tehdä silmälasihankintasi silloin, kun sinä haluat.
 • Maksat myymälään vain 25% tilausvahvistusmaksun, voit tehdä laskusta erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lindorff.fi.
 • Voit valita parhaiten sinulle sopivan maksuvaihtoehdon. Erämaksun rinnalla on mahdollista käyttää muitakin maksutapoja.

Yleiset luoton myöntämisperusteet ja luottoehdot:

 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Väestörekisterikeskuksen tietojen mukaisten henkilötietojen ilmoittaminen.
 • Nuhteeton maksuhistoria
 • Luottopäätös tehdään aina kokonaisarvioinnin perusteella. Lindorff varaa oikeuden olla myöntämättä luottoa, vaikka edellä mainitut edellytykset täyttyisivätkin.
 • Kuuden kuukauden koroton ja kuluton erämaksu koskee mitä tahansa tuotteita, joiden ostosten yhteissumma on vähintään50€. Asiakkaan minimimaksuerä Lindorffille on 40€.
 • Kertaluotto avataan ostohetkellä eli silloin kun asiakas noutaa tilaamansa tuotteen.
 • Tilausvahvistusmaksu otetaan aina myös luototettavista ostoksista.

 

Lataa sopimusehdot

 

Palvelun tuottaa:
Laskuun, luottopäätökseen ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu

Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi

Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8–20 ja lauantaisin kello 10–15 (normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)

Lindorff Invest Oy
PL 20, 20101 Turku

 

Silmälasien ostaminen alkaa näöntarkastuksesta. Varaa aika näöntarkastukseen.

Varaa aika Katso lähin myymälä

 

Varmista mahdollisuutesi maksaa laskulla tai erissä – tee luottopäätös jo ennakkoon!

Lähetä tekstiviesti:
HENKILÖTUNNUS
POSTINUMERO
LINSSIT

esim. 123456-789X 00100 LINSSIT

numeroon
0404 800 900
ja saat päätöksen paluuviestinä.

 

Lähettämäsi tekstiviesti maksaa normaalin tekstiviestin hinnan. Saamasi viestit ovat ilmaisia. Haettu ennakkoluottopäätös ei sido kuluttajaa tekemään ostosta. Haettu ennakkoluottopäätös ei myöskään sido palveluntuottajaa luoton myöntämiseen. Palvelu on tarkoitettu nopeuttamaan ja helpottamaan asiointiasi liikkeessä.

Tilaa Instrumentariumin uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduistamme